17 mars 2009

2 Englandsspel och Topptipset redan idag

Jag är borta imorgon, onsdag, så topptipset kommer redan nu.

Men först dagens 2 spel från England

Bournemouth - Bradford 1
Bra form i B´mouth som har 3-1-0 på de 4 senaste varav två vinster togs på bortaplan. Utan minuspoängen från start på säsongen hade man legat på 13:e plats och varit säkra. Nu måste man fortsätta vinna för att nedflytntingshotet ska försvinna och man gör det bra. Bra förstärkningar i laget har lett till formtoppen som håller i sig över dagens match också.
Efter ett par bra resultat för några veckor sedan så har Bradfords form dalat och man har två raka bortaförluster. Man är fortfarande 3 poäng från direktuppflyttning men har haft lite oroligheter i klubben. Jag tror inte de vänder sin form idag och 2,30 på hemmaseger är spelbart.


Luton - Grimsby 2
Luton kommer åka ur. Det finns inte en chans att de tar in 15 poäng på de 10 sista matcherna. Man möter närmsta nedflyttningskandidaten idag och det är två lag med svag form. Grimsby har en seger på de 12 senaste medan Luton har 1 seger på de 4 senaste. Eventuellt får Luton tillbaka ett par spelare idag och de ska vara favoriter. Dock tycker jag att oddset på Grimsby är för högt. Över 4,00 finns och matchen är klart jämnare än så.



På onsdag rekommenderar jag spel på Cardiff hemma mot Watford. 1,75 finns.
Cardiff inleder med denna match en serie av 4 raka hemmamatcher. Man ligger 11 poäng efter Brum på andraplatsen men har 3 matcher färre spelade så vinst i de 4 hemmamatcherna kan leda till direktuppflyttning.


Topptipset (Låter bli procentsatserna idag då det är så lite spel än. de kommer ändras en hel del innan onsdag kväll). Lite tunt då flera matcher spelas på torsdag och all info inte finns än.

1. Aalborg - Man C 1X
Man C ser ut att bli favoriter. Aalborg vet vi dock är hemmastarka i Europaspelet och man måste hämta in 0-2. Man C är svaga borta men är vidare även vid uddamålsförlust.

2. Ajax -Marseille 1X2
2-1 till Marseille i första mötet. Denna match är enormt svårbedömd. Ajax ska inte förlora men Marseille är det bättre laget. Helgardera.

3. St Etienne - W. Bremen X2
StE har stora problem i franska ligan och ligger på nedflyttningsplats. WB har 1-0 att gå på och har hittat formen i Bundesliga. Man ska inte förlora mot detta klart svagare franska laget.

4. Braga - PSG 1
Braga är ett mediokert lag sett till europeisk standard. De hamnar i Europaspel av samma orsak som 3:an i Skotska ligan; man är ett av de bättre lagen av de som är klart sämre än de allra bästa i ligan. MEN, jag singelstreckar dem här. PSG har tidigare i turneringen spelat med b-uppställning i UEFA-cupen och efter 0-0 i första mötet så indikeras det att det blir B-uppställning till denna match. Ligan prioriteras och i helgen har man viktig match mot Toulouse. Säker 1:a

5. Galatasaray - Hamburg 1
Gala ska inte förlora hemma mot ett Hamburg som sällan gör underverk på bortaplan. Trolig storfavorit men ingen anledning att gardera.

6. Metalist - Kiev 1X2
Kiev troliga mästare i ligan och har 1-0 här att gå på. Vidöppen match som alltid då två lag från samma land möts i Europeiska cuperna. Helgardera.

7. Shaktar - CSKA Moskva 1X
CSKA vann hemma. Jag tippar Shaktar då de är bra hemma i Europa och då CSKA:S säsong nyss startat.

8. Zenit - Udinese 1X
Udinese har 2-0 att gå på och det kan räcka till avancemang. Italienska lag har alltid bra chans att kryssa på bortaplan då de behöver.


System:

1X
1X2
X2
1
1
1X2
1X
1X

4 kommentarer:

Anonym sa...

Har lite bråttom, så jag hann inte läsa allt du skrev. Men jag ryggar dig direkt och hoppas på att du sätter den idag, du är duktig av dig :) Synd med 1 fel sist, hade blivit mycke pengar annars :(

Anonym sa...

ryggade men bytte 1x-gardering från zenit till gala. gala sviker mig i stort sätt varje gång.

Anonym sa...

Grymt bra tips ;) läste bloggen första gången idag! Ditt tips sitter ju so far ;) men jag spelade x2 på Hamburg så där hoppas jag du missar! Men kommer absolut att följa din tips i framtiden! Lycka till!

Anonym sa...

Synd att spikarna inte satt :( Men bättra lycka nästa gång :)