22 mars 2009

Söndagens spel

Gårdagens Topptips var svår att pricka in, vilket utdelningen även visar. Fulham skrällde rejält bl.a.

Rugbyn satt igen igår. Nth Queensland vann med 28 poäng!!!

I övrigt var det bara Raith som motsvarade förväntningarna.



Topptipset söndag (pga tidsbrist blev vissa analyser kortare än normalt)

1. Liverpool - Aston V 69-22-9
Viktig match för båda lagen. Man U och Chelsea förlorade igår och Liverpool fick en gratischans att kunna ta ikapp på ledarna. Arsenal vann också vilket tvingar AV att vinna om man inte vill halka efter då det gäller sista CL-platsen.
AV har ingen vinst sedan 7 februari och man kanske har bränt allt sitt krut?! Liverpool verkar ha hittat toppformen efter totalt 8-1 mot Man U och Real Madrid förra veckan. Liverpool är bättre och ska vinna men bara 9% på AV är för lågt. Jag tycker även 8,00 på AV som vinnare är för högt. Jag tror mycket på Liverpool och tar man bort procenttankarna så skulle jag kunna singla dem. Men, 9% på AV gör att jag helgarderar.

2. Man C - Sunderland 58-27-15
Man C hade en tuff match i torsdags mot Aalborg. Man gick vidare på straffar och detta kan ha tagit på orken rejält. Det känns f.ö,. som om UEFA-cupen är prioriteten nu då man är i ingenmansland i PL. Ireland, Bridge och Kompany är osäkra till spel. Man vinner ofta hemma men har spelat sämre på senaste tiden, kanske just för UEFA-cupens skull.
Sunderland går inte så illa som resultaten visar. Det som saknas är mål. Man klarade nyligen 0-0 borta mot Arsenal och jag tror man kan klara av detsamma här. 15% är dock lågt på 2:an så matchen helgarderas.

3. Bologna - Cagliari 41-33-26
Cagliari verkar ha tappat motivation och intresse den senaste månaden sedan kontraktet med största sannolikhet har säkrats och man hamnat i ingenmansland i tabellen. Bologna har bara en vinst på senaste 7 matcherna men hemma brukar man gå bra mot bortasvaga lag. Man saknar en del spelare idag då Mudingayi, Zenoni och Terzi är avstängda och Paonessa och Britos är skadade. Cagliari saknar bl.a. avstängde Cossu. De frånvarande spelarna till trots så tror jag att Bologna vinner på motivation. Kan vara en säker 1:a men jag har två bättre singelstreck och lyxar till med en kryssgardering.

4. Chievo - Palermo 37-33-30
Chievo skrällde då man slog Lazio senast och man har verkligen hittat en form som kan rädda dem kvar i Serie A. Palermo verkar också vara på väg mot form och storvann senast mot Lecce. Man jagar en UEFA-cupplats och ligger 4 poäng efter Roma med en match mindre spelad.
Chievo har inga större avbräck medan Palermo anfallaren Miccoli avstängd.
Jag tror på en tät match där Chievo inte förlorar. Palermo kan klara oavgjort och matchen täcks bra med 1X

5. Napoli - Milan 20-31-49
Milans mål för resten av säsongen är att hålla CL-platsen. Man har för långt till Inter på förstaplatsen och nedanför jagar bl.a. Genoa som är 6 poäng efter. Senast krossade man Sienna på bortaplan och man har i stort sett samma spelare borta nu som då. Milan har haft viktiga spelare borta så länge att de blivit vana och avbräcken stör inte lika mycket längre.
Napoli har 11 raka utan vinst och dalar i tabellen. Med 12 poäng till nedflyttningsstrecket bör man dock hålla sig kvar i serie A. Man saknar många spelare pga skador och avstängning och jag tror man är chanslösa ikväll. Milan öser på även denna helg och jag singelstreckar.

6. Barcelona - Malaga 88-9-3
Lockande låga procentsatser på X och 2:a men det gäller att vara realist också. Med 11 matcher kvar leder Barca med 6 poäng och kan inte slappna av. Klasskillnad och jag måste tyvärr singla alla andras bankspel. 1:a

7. Mallorca - At. Madrid 26-33-41
Bra form hos båda lagen men Mallorca har mött klart enklare motstånd än de gör idag. Man kan dock kriga sig till krysset och matchen halvgarderas X2

8. Santander - Valencia 40-32-28
Santander saknar 3 anfallare idag, bl.a. Zigic som betytt så mycket. Även Valencia saknar en del spelare men inte av samma vikt som Santander gör. Motivationen är hög hos Valencia som måste vända formkurvan för att ta sig ut till Europaspel. X2.



Systemet 144 rader

1X2
1X2
1X
1X
2
1
X2
X2


Har ett snabbt Rugbytips:

Celtic - Wakefield 2 (-8)

Inga kommentarer: