27 oktober 2009

5 Greyhounds

En del Open Races med tidiga odds på Wimbledon ikväll och jag har 5 spel. Alla odds från Will Hill utom 1 och då står det.


7.40 6-Gan on rebel
Lätt att gå emot favoriten med denna då oddset är alldeles för högt. En Wimbledonhund som kommer få ett perfekt lopp som enda widehunden i fältet. Favoriten har inte bemästrat Wimbledon då den var här förut och står i alldeles för låga odds. 9,00 är mycket bra på 6:an. Jag spelar dessutom en forecast (självvändande komb) 2-6

8.15 6-Barnfield Chubby
Jättefin i trial här senast. Ser ut att få ett perfekt lopp längst ut. Ingen startraket men lär få fritt spår då den sätter igång i detta hinderlopp.

8.50 2-Midway Skipper
Går emot favroriten här. MS har enorm uthållighet och kraft i slutet av långlopp och leder den så släpper den inte. 3,50 helt OK

9.10 3-Lenson Bolt
Enorm fin i Romfords puppy cup nyligen och kan bli något stort. Hamnar efter från start men ska hinna ikapp och om tidigt. 4,00 ger Ladbrokes och det är för högt. WH ger bara 2,75.

9.25 1-Eye onthe Storm
Gillar denna hund. 7 raka segrar och det på flera olika banor. Verkar inte påverkas av miljö- och banbyten alls och kommer leda hela vägen då den är enormt snabb ut. 2,62 riktigt bra!

Inga kommentarer: