06 oktober 2009

Tisdagsspel

Idag blir det en fin blandning av sporter. Lite ishockey, engelsk fotboll och ett tips på innebandy. Jag är sportsligt sett totalt ointresserad av innebandy. Det är en hobbysport som ska spelas i kompisgäng, inte i seriespel etc. Enormt tråkig sport att se på men trots det kan man ju spela på den. Som ni förstår är jag inte så insatt men jag har vänner som kan desto mer (och som inte delar min uppfattning om hobbyn).

Sirius - Tyresö 1
Båda lagen utan poäng. De möts 2 ggr på 4 dagar och nu gäller det för det nästsämsta laget att rycka ifrån det sämsta. Och det är just det Sirius kommer att göra. Sirius spelar bättre än Tyresö som är alldeles för dåliga för högsta ligan. I kvalet till Superligan förra säsongen slutade båda matcherna oavgjort men nu blir det seger för Sirius. 2,00 är riktigt bra.


Borlänge - Arboga 1
Div 1C. Borlänge är bästa laget i serien tillsammans med Valbo. Arboga mfl. lag är en klass sämre och kommer inte rå på topp 2-lagen. 1,50 känns som ett bra odds på en säker hemmaseger.

Brynäs - HV71 2
Botten mot toppen. Mycket snack i hemmalaget om att de är på gång och då det väntas fulla läktare pga bl.a. billig entré så är man förhoppningsfulla i Gävlelaget. Men man möter obesegrade HV som hittills varit en klass bättre än övriga lag. Här är chanserna till att segerraden fortsätter klart högre än 50% så 2,10 och mer är riktigt bra.

Accrington - Shrewsbury 1
Shrewsbury vann ligamötet här tidigare i höstas med 3-1 och har bra ligaform. Men här vilar man stora delar av ordinarie manskap. Även Accrington lär ställa över en del spelare. Accrington har stora skulder och riskerar konkurs. Jag tror det kommer sporra laget och spelarna, om inte annat så vill spelarna visa upp sig så de kan hamna i andra klubbar när konkursen väl är ett faktum (om den inträffar). 2,55 på hemmasegern känns bra.

I övrigt bör man ligga lågt i JPT då många lag vilar en del spelare.

Inga kommentarer: