30 oktober 2009

Topptipset

Inte riktigt min dag på hundarna igår. Wise Thought vann till 3,00 men övriga tre hundar kom alla på 2:a plats :(

Jag är redan klar med bl.a. Topptipset pga att fredagen är överfull av annat. Streckning kan ju ändras rejält, liksom sen laginfo men jag hinner inte lägga ut tipset förrän sent på lördag annars.

1. Fulham - Liverpool 20-30-50
Här kan Fulham skrälla. Liverpool bör dock vara stärkta av Man U-segern och Fulham har förlorat både mot Arsenal och Chelsea på hemmaplan så de verkar inte räcka ens där mot de bästa. X2.

2. Bolton - Chelsea 11-20-69
Chelsea vann enkelt i ligacupen mot Bolton i veckan. Här har man 6 raka segrar utan insläppt mål. Bolton har dessutom fortfarande en del frågetecken pga sjukdom mm. Det enda som talar emot Chelseavinst är att de nu haft 3 hemmamatcher i rad där man öst in mål. Innan dess hade man två raka bortaförluster i ligan mot AV och Wigan och kanske kan omställningen från målorgier hemma till mer svårspelad bortamatch bli för stor? Jag tror ändå att Chelsea gör vad de brukar, vinner här utan att släppa in mål. Säker 2:a

3. Burnley - Hull 56-27-17
Burnley förlorade hemma senast mot Wigan och man har blivit för stora favoriter här. Jag helgarderar.

4. Everton - Aston V 36-33-31
Everton har fortfarande stora skadebekymmer och kommer inte vinna här. AV:s spel brukar passa bättre borta än hemma och även om de har två raka borta utan vinst så tror jag detta är en match som kommer passa dem bättre. X2

5. Portsmouth - Wigan 36-30-34
pompey har haft en hel del otur men samtidigt har Wigan bra form. Denna match borde helgarderas men jag har 2 andra matcher som jag väljer att göra så med. Singlar ni Stoke i match 6 så kan ni helgardera denna istället och då få lägre radantal än jag har. Jag får nöja mig med 1X utan att känna mig säker.

6. Stoke - Wolves 58-26-16
Stoke går bra nu. Glöm ligacupen i veckan då man ställde över folk. Här kan man singla men Stoke är lite överstreckade, troligen pga tursegern mot Spurs. Wolves har två raka kryss i tuffa matcher och kan stjäla poäng här med. 1X

7. Sunderland - West Ham 59-25-16
Kupongens säkraste. Sunderland är bra nu, fråga bara Liverpool och Man U. WH är, trots upphämtningen mot Arsenal senast, ligans sämsta lag. Dunderetta.

8. West Brom - Watford 57-26-17
Efter storsegern mot Boro har det gått sämre för WB. 1 vinst på de senaste 6 i ligan och i 4 av dessa har man inte gjort mål. Watford har även de slagit Boro på bortaplan nyligen och har 2 raka bortavinster. Dessutom spelade man mycket bra då man slog Sheffield W senast och jag tror man kan skrälla mot ett WB som har uppenbara problem. Helgardera.


Systemet 144 rader
X2
2
1X2
X2
1X
1X
1
1X2

----------------------------------

Övriga spel:

Sunderland - 1,95

Arsenal - Tottenham 2-6,00
Ett rent värdespel. Spurs är ett av de 6-7 bästa lagen i ligan och detta är ett derby. 6,00 är för högt och måste spelas.


Återkommer senare med fler spel

6 kommentarer:

Lundberg sa...

Tror på en knepig omgång imorn.
Jag chansar vilt med 243kr!
1.1x2
2.1x2
3.1x2
4.1x2
5.1
6.1x2
7.1
8.1

Wigan är heaven and hell, Portsmouth har igentligen inte varit så dåliga tror dom vinner.

West Ham är bedrövliga iår.

West brom här chansar vi, dom har inte vunnit på ett tag och jag hoppas på att motivationen är på topp. Bättre lag på pappret än Watford.

DejanT sa...

Ville bara säga att det systemet som Lundberg spelar är det absolut bästa systemet för topptipset. Relationen kostnad/utdelning är perfekt och så är det 5 helgarderingar.
Helgardering rules!

Åke sa...

Tänkte ge några kortare analyser på elitserien.

Modo - Södertälje 2 3,20!!!
Seriöst vad gör bookies? Södertälje har haft lite skador men är riktigt riktigt bra nu. Modo fick en 2 poängare mot timrå men de spelar fortfarande ängsligt även på hemma plan.

Frölunda - Skellefteå 2 3,15
Tror Skellefteå har riktigt bra chansen att vinna på borta is trots att man gick på en 0-4 nit hemma. Men det verkar ju vara elitseriens melodi i år, ett lag åker på en nit sedan spelar man grym hockey i nästa match.

Till oddsen 3,15 så är det helt klart spelbart. Moneylinen ligger på 2,50 kan även där vara att fundera på.

Djurgården - Timrå 1 1,80
Timrås problem är att de har så dåligt powerplay och boxplay. Detta är ju normalt något Modo ska vara huvudkandidat till priset som sämsta lag men Timrå är inte långt efter Modo i att vara ryggradslösa i dessa två lägen. Djurgården har haft en haft en 3 dåliga matcher bakom sig men hemma vinner de mot Timrå. Det finns dock en viss kryss varning i denna match då Djurgården haft lite problem med målskyttet. Vilket även oddset på under 5,5 mål till oddset 1,60 visar.

Färjestad - Linköping 2 2,55
Tror denna match kommer bli ruskigt rolig, skulle vilja se den men kommer vara på kalas under lördagen så missar den. LHC spelar bländande hockey och FBK är starka hemma. Jag skulle dock undvika att spela på matchen men om jag skulle tippa något skulle jag tippa LHC.

HV71 - Brynäs 1 1,50
Brynäs var det första laget som vann mot HV71 men det var på hemma plan. HV71 kommer ta denna match finns ingen anledning att tro att deras hemma svit ska brytas. Nästa lag som tar HV71 på hemma plan tror jag blir LHC.

Luleå - Rögle 1 1,45
Finns risk för kryss i denna match men tror Luleå vinner. Kommer undvika att spela på denna match.

Garpe sa...

Tyvärr är det oftast en en singelstrecken man åker på.

Gustav Åberg sa...

Smaken är som baken :)

Anonym sa...

tipshunter/lundberg - håller med fullständingt! när det var kval till europa-league (mååånga osäkra matcher, så helgarderade jag alla utom en = halvgardera) = 3000 kr. vinsten hamnade nästan alltid mellan 6000-10000 kr (kolla "resultat" på SvS om ni inte tror mig:) fin profit och inte mycket kunde gå fel! synd bara att det funkar bara när okända lag möter kända lag, samt trytande motivation etc.