04 oktober 2009

NFL

Idag tror jag en hel del på underdogsen som i flera fall har underskattats av bookies.

Cleveland - Cincinnatti 1 (+6)
Cleveland är 0-3 just nu och måste börja vinna. Man använder sig idag för fjolårets QB Anderson och det kan göra susen. Cincinnatti har överraskat och inleder för ovanlighetens skull säsongen positivt och har blivit för stora favoriter.

Chicago - Detoit 2(+10)
Chicago har blivit alldeles för stora favoriter. Detroit vann senast sin första match på de senaste 20 och det kommer ge en enorm positiv känsla i laget och matchen blir jämanre än linan indikerar, även fats jag tror Chicago vinner.

New England - Baltimore 1 (-1,5)
Detta kan bli en riktigt bra match. NE har aldrig förlorat mot Baltimore och gör det inte ikväll heller. Vinst med 1 TD.

Kansas - NY Giants 1 (+9,5)
NYG har 3-0 medan Kansas har 0-3. Kansas har förlorat 7 raka hemmamatcher (varav 1 i år). Giants var i Tampa förra veckan och detta är en annan lång resa. Det kan sätta sig på orken och jag tror det blir rn jämn match och Kansas har viss skrällchans.

Jacksonville - Tennessee 2(-3)
Tennessee är IMO det klart bättre laget och ska vinna enkelt här. Jax har inte det bästa hemmastödet så deras hemmafavör är mindre än många andras. Titans vinenr med 10-14 poäng.

N Orleans - NY jets 2(+7,5)
Båda är obesegrade. NO har spelat sämre än resultaten visar och jag har en känsla av att deras spel passar Jets perfekt.

Inga kommentarer: