20 september 2008

3 fotbollsspel till

Ett 4:e och (kanske) sista tipsinlägg från mig idag:)


Barnet - Bury 2
Barnet tog sin första poäng för säsongen senast. Att man inte ligger sist beror på de 3 lag som startade med minuspoäng, men de är snart ikapp om inte Barnet börjar vinna. Det gör man inte här dock. Bury är ett topplag och kommer slåss om uppflyttning säsongen igenom. Bury har inte förlorat på 6 matcher och spelar mycket bra.
Inga skadebekymmre alls i Bury medan Barnet fortfarande saknar ordinarie målvakt. Idag får ersättaren kröka ryggen flera gånger då Bury spelas till mycket mycket bra odds. 2,25 och mer är lättfunnet.


Stockport - Swindon 1
Stockport är ett helt OK lag som går bra för dagen. man har dock haft svårt hemma (1 poäng och 0 mål på 2 matcher) och det är väl därför vi får bra odds idag?!
Swindon är ettt sämre lag som dessutom har flera skadade och tveksamma. Hade Stockport haft bättre hemmastatistik hade vi aldrig fått mer än 1,80 men idag ger de 2,10 och mer. Det är spelvärt.


Stenhousemuir - Berwick 1
Slutar med en favorit i Skotska div 3. Stenhousemuir leder div 3 och är obesegrade. Idag har man fullt manskap och ska vinna. Berwick är ett mittenlag som bara har en sege ri år och borta har man tagit endast 1 poäng på 3 matcher. Berwik har många ordinarie borta och det finns bara 16 man i truppen att välja på varav en del är orutinerade ungdomar. 1,60 finns på hemmasegern och det känns som en stark favorit.

Inga kommentarer: