14 september 2008

Lördagen avslutades bra

Ingen bra start på lördagen;
Blackburn verkar vara riktigt svaga just nu. West Ham står jag över tills Zola fått fart på dem. Just nu hade min gamla känsla om dem varit bra. Crystal Palace kanske har hittat formen nu då de gjort 4 mål på 2 matcher. Swansea had eingen chans mot dem åtminstone.

MEN.. kvällsmatcherna räddade lite av de förlorade pengarna. Chelsea vann och var bra igen och visade att oddset på dem var för högt :)
Catalans krossade Warrington och vann med hela 46-8, t.o.m. mer än jag hade vågat hoppas på :)


Nya tips på söndagen.

har ett litet tips till er som hinner läsa bloggen innan 9.00 på söndagmorgonen.

Perth - Queensland 2 / över 2,5 mål
Båda lagen har inlett svagt. Efter 3 matcher har Perth 1 poäng medan Queensland har 2.
Perth har haft svårt för Queensland genom åren. Första mötet mellan lagen 2005 vann de, sedan dess har de förlorat 6 och spelat oavgjort 2 ggr.
Perth saknar dessutom ett par viktiga spelare och jag spelar Queensland till 2,50 eller mer (Expekt verkar ligga högst med 2,60)
Det blir ofta mycket mål mellan dessa lag. I senaste 6 mötena har det blivit 21 mål och bara en av matcherna har innehållit färre än 3 mål. Förra omgången i ligan spelade båda lagen målrika matcher. I perths match blev det 7 mål medan Queenslands match skapade et tmål färre. Så överspelet är ett givet spel till en mindre peng. 2,00 finns om man letar lite. Det borde vara överspelet som är favorit så det tar vi :)

Inga kommentarer: