16 september 2008

Tisdagsspel (uppdat. 15.30)

CL och Championship idag och jag har flera spel :)


Chelsea - Bordeaux 1 (-1)
Oj, så bra Chlsea är för dagen. Helt klart Englands (och därmed Europas) bästa lag. I helgen körde man över Man C. Idag ställs man mot svagare motstånd. Franska ligan är överreklamerad och Bordeaux är ett klart medelmåttigt lag. När dessutom 3 viktiga spelare (Tremoulinas, Chalme och Henrique ) saknas pga skador och avstängningar så är man chanslösa. jag tror Chelsea vinner med 3,4-0. 1,80 och mer anser jag spelvärt på handikappspelet.


Marseille - Liverpool 2
marseille ligger 2:a i svaga franska ligan men vi minns förra säsongen då Liverpool åkte dit och tvålade till dem med 4-0. Liverpool förlorade hemmamatchen tidigare i det gruppsspelet men formen var svag hos engelsmännen då, det är den inte nu. I helgen spelade man ut Man U och borde vunnit med mer än man gjorde. Man vann då utan Torres och med enbart 20 min. av gerrardspel. Idag är med största sannolikhet båda med. Inga större skadebekymemr i lagen men klasskillnaden gör att oddsen på Liverpool är alldeles för höga. 2,30 och mer finns at tfinna utan bekymmer och det är ett par tiondelar för högt.


Basel - Shaktar Donetsk 2
Basel leder Schweiziska ligan men klassen på den ligan är ju verkligen svag den också, så de ska inte överskattas. Vi såg mot Göteborg hur svaga de var och det var pga att Gbg var så dåliga som de åkte ur. Normalt skulle de slagit ut basel.
Shaktars ligaform är inte den bästa. Man har 1-4-1 på de 6 senaste och visst finns det en liten kryssrisk även i denna match. men man har spelare med bra rutin från denna typ av matcher och spelar på ett sätt som inte passar Basel. Jag tror en hel del på 2:an, framförallt då vi erbjuds 3,00 eller mer på den.


------------------------

2 snabba Championship tips

Wolves - Crystal P 1-1,70
Bristol C -Birmongham 1-2,70

1 kommentar:

USiT sa...

Lite fler tips om intresse finns.

Preston möter Nottingham och vid skrivande stund gick just oddset ner från 1.80 på Preston till 1.70 hos SS. Preston är ett bra lag och ska vinna den matchen utan problem.

En annan odds som sjönk är Burnleys odds mot Blackpool som nu är nere på 1.85 från 1.90. Även där är 1:an bra.