23 september 2008

Ligacupen

Ingen bra söndag, nä.... förlåt, en Bedrövlig söndag slutade med missade spel I NFL.

Nya tag idag med ligacupen där de stora kanonerna nu träder in.


Burnley - Fulham 1
Hodgson har uttryckt ointresse över cupen. Det är konstigt att de mindre PL-lagen ofta inte är så intresserade då det är bästa chansen för dem att få någon typ av större vinst och möjlighet att nå Europaspel. Många spelare väntas vilas i Fulham och då Burnley har bästa laget på plan så känns de som ett intressant spel.
Burnleys form är bra med 6 raka i liga och cup utan förlust. I helgen hade man maximalt oflytSwansea slog in en kvittering i 93:e minuten. Fulhams ovilja och Burnleys bra form gör att 3,00 på hemmasegern är spelbart.


Watford - West Ham 2
WH har förlorat bortamatcherna i år men nu spelar de iaf inom Londonområdet, så bortaresan är inte så lång. Zola satsar på cupen och inser värdet efter flera bra cupspel med Chelsea. Carlton Cole vilas pga småskada och man saknar fortfarande en hel del bra spelare, men man var ritkgit bra i helgen utan dessa och nu kommer första bortasegern.
Watford fick ett konstigt "mål" emot sig senast då Readings mål egentligen var en hörna. För att strö mer salt i såren så gjorde Reading 2-2 på en sen straff, inte Watfords dag. I övrigt har man startat säsongen lite sämre än väntat och cupen prioriteras inte av Watford som hoppas hamna minst på kvalplats i ligan. Idag saknas dessutom Mart Poom i målet då hans axel gick ur led senast och en del andra viktiga spelare kan även de vilas pga skador och liknande. 2,00 och mer är klart spelvärda odds på WH.


Inga kommentarer: