20 september 2008

Lördagens bästa spel

Queensland pressade rejält och skapade det mesta men Ante Covic i Newcastles mål räddade allt. Iofs så var det Queenslandspelarna som sumpade chanserna själva, de verkade ofokuserade, och som så ofta kontrade motståndarna in en vinstboll.


Idag har jag flera spel från England och Skottland. Jag kommer uppdatera ett par gånger under dagen.


West Ham - Newcastle 1
Newcastle brukar ha det svårt i London men mot West Ham har man trots det 4 raka utan förlust mot på bortaplan. men idag blir det en förlust i London för Newcastle.
newcastle har stora bekymmer både på och av planen. Man har ingen manager (Keegen ryktas vara på väg tillbaka) och man saknar spelare som har toppkvalitéer. Som det ser ut nu är Newcastle ett lag som komemr bli inblandad i bottenstriden i slutet av säsongen. Man har flera spelare borta; Viduka, Beye, Gutirrez och Enrique är alla långtidsskadade och idag saknas dessutom Alan Smith och avstängda Guthrie och Barton. Dessutom är Duff troligen borta.
West Ham har vunnit båda sina hemmamatcher och förlorat båda på bortaplan. Idag är det Zolas debut som manager. Man saknar Dean Ashton och troligen bellamy. Dyer är långtidsskadad.
WH har toppchans att ta ännu en hemmaseger då man möter ett dåligt och skadedrabbat Newcastle och de 2,00 och mer som erbjuds är alldeles för högt.


Hereford - Scunthorpe 2
Scunthorpe har toppform. 5 raka segrar i liga och cup efter en svag inledning på säsongen. Man har slagit Brighton och Stockport med stora siffror på bortaplan och senast vann man rättvist mot topplaget Carlisle. Man har inga större skadebekymmer då man troligen får tillbaka flera av de spelare som tidigare saknats.
Hereford ligger sist men det är hemma man tagit poängen men man har ännu bara mött lag från undre halvan av tabellen. Scunthorpe är minst en klass bättre just nu och ska vinn amed ett par mål normalt sett. Herefords kapten säsongsdebuterar efter skada men man saknar ett par spelare ändå.
Scunthorpe till 2,20 eller högre är DAGENS BÄSTA SPEL



(fler tips kommer)

Inga kommentarer: