06 september 2008

Snabba lördagstips

Då jag är småsjuk så blir det bara lite snabba tips. Är lite sent ute och orkar inte skriva långa analyser när jag är sjuk.
Giants vann förresten med 9 i torsdags efter en enormt tråkig match som var över efter första quartern.


Ungern - Danmark 1
Jag har varnat för att Ungern är ett framtidslag som inte ska bedömas på de senaste åren. Man har gjort en enorm generationsväxling och i detta kval hoppas man att alla bitar ska falla på plats. Danmark har dessutom flera spelare borta så allt över 3 är spelbart IMO. Det finns odds över 3,30 t.o.m. och det är DAGENS BÄSTA SPEL.


Wales - Azerbaijan X2
Här spelar jag mest pga oddset då Wales är för stora favoriter. Wales är inget bra lag och sk ainte stå i odds runt 1,40. De har slagit Azerbaijan varje gång de mötts men Azerbaijan är inte ett strykgäng som bara körs över av svaga lag som Wales. över 3,00 på X2 är spelvärt med en liten slant.

Georgien - Irland 1X
Spelas i Tyskland. Trots neutral plan så är Georgien inte heller ett av de lag som bara körs över av lag av Irlands kaliber. 2,00 på 1X är värt en liten peng. Spela även georgien till 5,00 eller mer.
Irland har ju inte världens roligaste coach i Trapattoni och träningsmatcherna har inte visat på sprudlande irländsk fotboll. Lär inte bli så idag heller.


Carlisle - Southend 1
Carlisle är obesegrade efter 4 matcher. Enda poängtappet kom i en 0-0 match mot Leyton Orient. I övriga 3 har man gjort 11 mål! Samma lag som senast slog Yeovil med 4-1 aviseras.
Southend har inlett svagt med 4 poäng på lika många matcher. Enda vinsten kom i premiären. En del skador idag och Carlisle till 1,80 eller mer är Mycket bra!


Få brittiska matcher idag då inga ligamatcher spelas i Skottland och bara League 1 och 2 spelar i England.




1 kommentar:

Anonym sa...

Vart inte mycket att hänga i julgran det inte.....