30 december 2009

Bookie of the year - plats 2

Imorgon, nyårsafton presenterar jag Årets bookie :)

Plats 2:

WILLIAM HILL

Mitt älskade William Hill, favoritbookien sedan många år hamnar 2:a i år. Men de är fortfarande mina favoriter och den bästa bookmakern. I år har det dock varit lite strul medan en annan bookie verkligen gjort bra ifrån sig.

WIlliam Hill är den bästa bookien då det gäller spel på Engelska objket. Bra forminfo mm på hästar och hundar. Man är tidigt ute med förtidsodds på dessa och man har "Best odds guarantee", vilket innebär att om man spelar till ett fast odds och slutoddset blir högre så får man det oddset Kanonbra!

När det gälelr PL-matcher erbjuder man hela 177 spel på varje match. Man kan spela på i stort sett vad som helst och det är riktigt kul om man exempelvis ska se en match.
Livespel funkar bra och snabbt men kanske har lite för få objekt. Men livesändningarna av matcher fungerar alltid felfritt och man kan även se hund- och hästlopp om man spelat för en viss summa.
Har man inte det, eller vill man följa alla lopp etc. så har William Hill en sak som gör dem oslagbara och som troligen är det bästa på Internet; deras radioservice.
Direktsända lopp, kul snack, tips från verkliga experter etc. Jag har lyssnat i många år och även fått kontakt med en del medarbetare vid sidan om och jag älskar denna radioservice. Testa då får ni se.
I år hade man dock långt strul med radion och även sidan då man gjorde förbättringsåtgärder och det är därför de hamnar på andraplats.

Kundservice är snabb och bra både via telefon, chat eller mail. Har sällan problem men de som finns löses alltid utan strul och gnäll.

Summering: Världens bästa bookie IMO. Enormt utbud på engelsk sport. Lite tunnare på svensk även om det finns en del spel. Den enda bookie jag aldrig skulle kunna sluta använda i dagens läge!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Då måste väl ettan vara Betfair???

å.a. sa...

Har Åke lagt ner sina tips? Gott Nytt Spelår Mårten, och tack för en bra blogg.