01 december 2009

Tisdagens spel

En hel del matcher ikväll men få riktigt bra spel. Jag har några som jag tror kan ge vinst :)

Man U - Tottenham 2
Båda lagen vilar spelare men Spurs har med bra spelare som inte spelat på ett tag, som ex. Keane. Spurs saknar tyvärr King men jag tror ändå på dem idag till fina odds. Man spelar bättre än Man U för tillfället och 3,60 är värt ett spel.

Portsmouth - Aston V 2
Villas bortaform är svag men här har jag feeling för att de vinner. Man möter ett Pompey som har svårt och som dessutom saknar många spelare pga skador samt att de är "cup-tied". AV borde stå under 2 ggr pengarna så 2,10 känns riktigt bra.

Southend - Norwich 2
Southend har flera spelare borta, bl.a. anfallaren Grant. Formen är lite diffus. Man har vunnit 3 raka hemma men två av dem vanns på övertid.
Norwich hade bara 1 förlust på de senaste 14 (knappt mot Leeds) innan helgens cupförlust. Man är bättre och siktar på Championship och ska vinna här. 2,30 bra.


Hästtips:

Hereford 2.10 - Recif de thaix
Bra favorit som gynnas mest av underlag och banan av de mer tippade. Lite sämre senast än i vinsten innan dess då han var grymt bra. 1,80 är bra bankerodds.



ev. kommer fler spel senare ikväll.

3 kommentarer:

Dr.Lundberg sa...

Hur kommer det sig att du spelar på hästar i England? Bor du där? Eller finns det folk i Sverige som är intresserade av Engelskt trav?

Nyfiken....

Anonym sa...

I England spelas det på Galopp.

Dr.Lundberg sa...

Potato, potáto ;)