05 december 2009

Lördagens spel del 2

Lite hästar och andra spel.

Hästarna först:

Chepstow 12.30 - Silver Kate
Riktigt bra i hinderdebuten och gillar den tunga bana som väntas. Borde vara favorit men är inte det. 2,75 är bra.

Sandown 2.25 - Big Zeb
Bästa hästen i fältet men har ibland problem med hinderhoppningen. Fixar han det idag är han överlägsen och då är 2,87 ett riktigt bjudodds.

Wetherby 2.40 - Kilkenny All star
Riktigt fin vid vinst här senast. Samma kusk och distans men mer vikt nu. Jag tror inte det är ett problem och KAS vinner till fina 5.00

Chepstow 3.05 - Money order
En liten chansning som bör spelas eachway. Har 2 lopp i kropp efter lång vila. Senast var MO riktigt bra vid en fjärdeplats bakom vinnare Herons well som är med idag också. 10,00 är värt en chanspeng.


fotboll:

Forfar - Albion 1
Skottland div 3. Forfar går bra för dagen, framförallt på hemmaplan. Inga skadebekymmer idag. Det har däremot Albion som saknar 2-3 ordinarie och Albion har enormt svårt att göra mål. På de senaste 5 ligamatcherna har man inte gjort ett mål. Man släpper in få också men Forfar lär göra minst 1 idag och det räcker. 1,95 känns bra.

Cheltenham - Northampton 1
Northampton har svag form. 5 raka i ligan utan vinst och man har stora skadebekymmer med flera tongivande spelare borta. Cheltenhams form är inte heller bra men i senaste hemmamatchen slog man Barnet med 5-1 och hemma är man traditionellt klart bättre än i bortaspelet. Jag tycker Cheltenham har större chanser än oddsen indikerar och spelar till 2,40.

Norwich - Oldham 1
Efter storförlusten i premiären så har Norwich ryckt upp sig enormt och slåss nu om uppflyttning. Oldham har 6 raka utan vinst och i bara 1 av dem har man gjort mål.
En del skadeproblem i båda lagen men här är det klasskillnad. Oldham spelar inte bra medan Norwich öser på och kommer vinna med ett par mål. 1,50 ett bra bankerspel.

Inga kommentarer: