08 december 2009

Veckans fotboll

Eftersom jag är borta hela dagen och kvällen så tippar jag både dagens och morgondagens matcher redan nu. Sista omgången i CL och många matcher är oviktiga. Jag har hittat 2 bra spel och spelar även 2 andra. Dessutom spel i en del engelska matcher. Inget topptips då det ser ointressant ut.


TISDAG:

Besiktas - CSKA Moskva 1
Klurig grupp där mycket kan hända. Man U är vidare men Wolfsburg kan vinnagruppen och kan även missa slutspel om man tar färre poäng än CSKA. Vinner Besiktas kommer man 3:a så länge inte Wolfsburg förlorar och får då spela EL. Och vinner tror jag Besiktas gör. Man fick 3 poäng gratis av Man U senast och nu satsar man på denna match för att ta sig till fortsatt Europaspel i vår i EL. 2.75 är spelbart.

Är lite inne på att Wolfsburg kan slå Man U men oddsen är ointressanta. Likaså kan Bayern skrälla mot Juve men oddsen är lite för låga för spel.


Doncaster - Sheffield W 1
SW har 7 raka utan vinst och har inte gjort mål på de 3 senaste. Doncaster gjorde en kanoninsats mot CP senast och hemma har man bara 1 förlust i ligan. Doncaster har inga större problem medan SW fortfarande saknar Jeffers och Miller. 2,10 spelbart.

Boro - Blackpool 1
Boro gjorde en kanoninsats mot QPR och kommer nu ta ännu en vinst. Blackpool lever på sin hemmastyrka och har bara 1 bortaseger under säsongen och formen öht är inte bra. En del skador i BP och de har inget att hämta här. 1,70 riktigt bra.


Onsdag:

Liverpool - Fiorentina 1
Egentligen ska man väl inte spela i en match där inget lag har mycket att spela för men Liverpool vinner detta! Viola vinner gruppen vid seger och kan vinna vid kryss även om Lyon vinner mot Debrecen, vilket de lär göra. Men seger är ingen prioritet för Fiorentina som enl. uppgift vilar en del spelare. Liverpool spelar troligen med Torres och fansen kommer inte låta sitt lag förlora. 2,10 känns riktigt bra!!

Olympiakos -Arsenal 1
kryss räcker för Olympiakos men jag tror man vinner mot ett Arsenal som redan vunnit gruppen och som ställer upp med ett rent B-lag. 2,00 är för högt och detta är veckans bästa CL-spel.

D. Kiev - Barcelona 1
Oddsen är för höga på Kiev. Man förlorade borta med 2-0 och måste vinna med 2-0 eller fler mål för att gå om Barca. Slutar det oavgjort i Inters match så går båda dessa vidare vid Kievseger. Skulle ena laget vinna i Milano så går Barca vidare om de inte förlorar med 0-2 eller med 3 eller fler mål. Spanska lag har alltid bekymmer i de fd sovjetiska länderna och jag tycker bookies övervärderat dem här. Det enda alternativa spelet man kan göra är 0-0 då det räcker för Barca och det är vad de spelat i båda bortamatcherna i CL i år. Men 5,50 är för högt på Kiev och måste testas med en liten slant.

1 kommentar:

Anonym sa...

Doncaster ryggade jag och spelade i dubbel med Accrington som Shawshack tipsade om. Satt fint till dryga 6X på Svenska Rån. En får tacke!

/ Robin