14 mars 2010

Korta söndagstips

Har haft lite mycket för mig i helgen för att hinna tipps. Jag har bl.a. varit på Casino Cosmopols 7-årsfirande och vunnit lite cash :)
Men idag har jag 4 korta spel.


Harlequins - Salford 2-2,00
Harlequins saknar väldigt många ordinarie och fyller på med ungdomar. Detsamma gjorde man senast och fick storstryk. Enklare motstånd idag men laget håller inte utan de viktiga spelarna och jag går emot igen. 2,00 på Salford känns bra..


Sunderland- man c 1-3,40
Adebayor fortfarande borta i mC men Vieira återkommer efter avstängnig. MC slog Chelsea senast men innan dess har de inte imponerat på sistone och jag tror Chelseamatchen var ett undantag och att deras form fortfarande är svag. Sunderland riktigt bra mot Bolton och jag tror man vinner igen. 3,40 för högt odds.

AIK -Mjällby 2-8,00
AIK ska vinna men premiär mot nykomlingar hemma brukar inte alltid gå så bra för de etablerade allsvenska lagen. 8,00 lockar med liten slant. Även X" står i för höga odds.

Häcken - Djurgården 1-1,90
DIF tror jag inte ett dugg på i år medan Häcken kommer göra en bra säsong. Den inleds redan idag då man enkelt slår ett DIF som mkt väl kan åka ur Allsvenskan.

Inga kommentarer: