10 mars 2010

Topptipset

Dagens topptips ser intressant ut (vilket väl betyder att jag är fel ute igen och det ger låg utdelning:) )

1. Man U - Milan 50-31-19
Man U vann 3-2 borta vilket innebär att Milan måste vinna med 2 för att gå vidare. Det tror jag inte de mäktar med men just det faktum att Man U inte behöver vinna gör att jag helgarderar.

2. Real M - Lyon 77-16-7
1-0 till Lyon på hemmaplan. Lyons mål är just att göra mål, för då krävs 3 Madridmål. Lyon har hållit nollan i 6 raka matcher och det blir inte lätt för Real att bryta ner försvaret. Jag helgarderar och tror att Lyon avancerar.

3. A. Madrid - Sporting 55-28-17
Många räknade bort sporting i förra omgången då de mötte Everton men efter en stark hemmaseger i returen så har de nått hit. Öht spelar de bättre än tidigare under säsongen men jag tror inte man vinner detta. Madrids vinst mot Valencia nyligen var imponerande och hemma ska de inte förlora. 1X räcker.

4. Benfica - Marseille 44-31-25
En ganska öppen match som jag skulle vilja helgardera. Båda av lagen spelar bra och det är Benficas hemmastyrka som avgör att jag bara spelar 1X här.

5. Juventus - Fulham 63-25-12
Här tror jag på skräll. Juve är, liksom alla italienska lag, ointresserade av EL och många ordinarie kommer saknas pga skador och att de vilas till ligaspelet. Publiken brukar inte heller bry sig och det blir halvtomt på läktaren. Fulham är bra på att stänga igen matcher och jag tror de gör detsamma här. X2 räcker för mig.

6. Lille - Liverpool 29-32-39
Liverpool enormt understreckade IMO. Lille är ett mediokert franskt lag som inte kommer ha någon chans. Glöm Liverpools måndagsmatch. Detta är något helt annat som spelarna tänder till inför och Liverpool är erkänt starka borta i Europa. Jag singlar 2:an

7. Panathinaikos - St Liege 73-19-8
Grekerna vinner. Man satsar på cupen och slog ut Roma på ett bra sätt senast. St Liege är klassen sämre och här kammar de noll. Säker 1:a

8. Valencia - W. Bremen 49-30-21
Här skulle jag vilja helgardera. Valencia verkar ha tappat sin form och det enda som talar för dem är deras fina hemmaform. Men WB är Bundesligas bästa bortalag. Chansar på att det blir en öppen match och spelar 12 men vill som sagt helst helgardera.

Systemet 144 rader:
1X2
1X2
1X
1X
X2
2
1
12

1 kommentar:

Johan sa...

Är det vecka 10 topptips du tippar? I så fall har du blandat ihop vecka 10 topptips med någon annan rad.
Rätt rad vecka 10=

1. Chelsea – West Ham
2. Birmingham – Everton
3. Bolton – Wigan
4. Burnley –Wolverhampton
5. Stoke – Aston Villa
6. Leicester – Cardiff
7. MiddlesbroughNewcastle
8. West Brom – Blackpool
https://svenskaspel.se/spelbutik/frameset.asp?majorversion=10&minorversion=42&platform=WIN&spel=70

PS: Förutom detta lila misstag tycker jag att du har en intressant blogg.