23 mars 2010

Kvällens spel

Hittar de bästa spelen i Skottland ikväll men har även 2 spel i England.


Nottingham - Crystal P X2
Nottingham går bra hemma men övertygar inte helt. CP kan stjäla poäng. Rak 2:a ger 5,50. Handikappet står i

West Ham - Wolves X2
WH har blivit för stora favoriter. De spelar inte bra för dagen och Wolves var bra i helgen mot Aston V. För ett par omgångar sedan var de även nära att ta poäng av Man U. Här förlorar de inte. 1,90 mkt bra

Dundee - Queen of south 1
Serieledarna kan dra ifrån mer ikväll. Ny manager ikväll från just QoS. Bortalaget har en hel del skador och man är svaga borta. 1,80 bra

Ross - Hibs 1X
Cupreturmatch. Hibs fick bara 2-2 på hemmaplan och man var enormt utspelade i derbyt mot Herts i helgen och det verkar om om man tagit slut. Ross till 4,00 kan spelas men jag väljer 1X till 1,90.

Morton - Raith 1
Raith har stora bekymmer. 3 ordinarie saknas och många fler är mkt tveksamma. Rait har, efter avancemang i cupen, två raka ligaförluster och jag tror inte på dem ikväll heller. Morton har 2 raka hemmasegrar och 2,25 är bra.



Sedan spelar jag hockey igen

Enköping - Olofström 1
Olofström svag i premiären mot Tingsryd. ESK var bra mot Sundsvall. I sista kvalmatdhen till slutkvalet så var Olofström Enköpings önskemotståndare (men de fick Asplöven istället) och Olofström är det enda laget i kvalet som är svagare än Enköping. 2,15 känns riktigt bra.

Inga kommentarer: