17 mars 2010

Onsdagens spel

En riktigt bra spelkväll igår :):)

Enköping vann säkert. 3-1 kunde blivit mer då man spelade ut Asplöven under långa stunder. Otroligt bra odds på denna :)

CSKA och Inter vann båda och gick vidare :)

Aston Villa vann :)


Nya tag idag. Mer favoritbetonat i CL idag och topptipset riskerar att ge dåligt. Jag har dock ett 144 raders förslag och tipsar även om var ni kan dra ner på strecken om ni vill flerbonga.


1. Barcelona - Stuggart 87-10-3
1-1 i första mötet och Barca går för vinst. 87% är mycket men Stuttgart kommer att vara chanslösa här. Man går inte bra i Bundesliga och här har man inget att hämta. Säker 1:a

2. Bordeaux - Olympiakos 62-26-12
Här kan ni singla. Jag garderar med X på 144 raderssystemet bara för att fransmännen inte behöver vinna efter vinsten borta. Fast egentligen är detta ett singelstreck också.

3. Fulham - Juventus 33-34-33
Måste helgarderas. Juve vann 3-1 hemma och kan alltså förlora och ändå avancera.

4. Marseille - Benfica 49-31-20
1-1 i första och jag är inne på skräll. X2 kan räcka men jag väljer helgardering. Marseille har, efter Bordeauxs tappar på sistone, helt plötsligt ligatiteln inom räckhåll och i helgen möter man Lyon i en mkt viktig match. Kanske prioriterar men den lite?! Helgardera.

5. Lille - Liverpool 65-23-12
1-0 till Lille i första mötet men här vänder Liverpool. Man visar emellanåt riktigt bra takter och ska man vinna ngt i å så är det EL. Säker seger mot klart svagare motstånd att vänta och jag singlar.

6. Sp. Lisabon - A. Madrid 39-31-30
0-0 i första mötet. Sporting har nu bra chans till avancemang. Man har spelat upp sig rejält och visade ju mot Everton att man är svårslagna hemma. Madrid måste nog göra mål om de vill sätta press på portugiserna som då måste göra två mål. 0-0 hemma är alltid bra i Europa men här räcker AM inte till. Säker 1:a kan spelas. Jag garderar med X ifall det AM försvarar sig bra.

7. Werder Bremen - Valencia 45-32-23
Även här en mkt trolig hemmaseger. Valencia har svag ligaform, borta har man två raka storförluster. Tyskarna går bra i Bundesliga och vinner. Här kan ni också singla men jag tar 1X på systemet.

8. Wolfsburg - Rubin 58-27-15
Wolfsburg har toppform och gör massor av mål för tillfället. Här bör man vinna men då ryska lag aldrig ska underskattas så tar jag med krysset.


Systemet 144 rader
1
1X
1X2
1X2
1
1X
1X
1X


--------------------------
Övriga spel
Barcelona vinner och Messi gör mål
Messi bäste spelaren i Barca för dagen och han lär göra mål ikväll. 2,10 är IMO ett kanonodds på att Messi gör mål och Barca vinner. Spelas stort.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hello!

Du skriver:

Lille - Liverpool 65-23-12


Ska vara tvärtom. Liverpool är hemmalaget!

Jörgen sa...

Lirar du bara singel matcher när du bettar?

Henrik sa...

Tog inte många minuter innan Barcelona+Messi-spelet var i hamn. :)