01 februari 2010

Första tisdagstipset

Många matcher på tisdagen som kan bli intressanta spelobjekt. återkommer under tisdagen med de spel som är intressanta.

men redan på morgonen tror jag mig ha hittat ett spel i Australien.

Nth Queensland - Newcastle - över 2,5 mål
Enormt viktig match för båda lagen. Poängförlust för Nth Queensland och de kan inte nå slutspel. Newcastle säkrar slutspel vid vinst och inför de två sista rundorna är då 5 lag klara av de 6 som får spela slutspel och Wellington har då 4 poäng till 7:e placerade Brisbane i kampen om den sista platsen.
Men... inte bara slutspel är målet för Newcastle i morgon förmiddag Man klättrar vid vinst till fjärdeplatsen som kan komma att bli mycket viktig. Lag 4 spelar nämligen hemma i första slutspelsrundans enda match mot lag 5, som med stor sannolikhet blir Perth eller Wellington. Båda dessa matcher är det långa bortaresor till och man vill undvika det.
Efter denna match har Newcastle matcher mot Central coast och Adelaide som båda missar slutspelet så chansen är god att man tar full pott i de två matcherna. Samtidigt har Wellington och Perth svåra bortamatcher mot Gold coast resp. Sydney, 2 av de 3 lagen som är inblandade i toppstriden om de mycket viktiga topp 2-platserna.
Så...tillbaka till denna match. Båda lagen måste alltså gå för seger. Newcastle har vunnit säsongens tidigare 2 möten 2-0 och 3-2. Båda dessa spelades hemma och det är inte säkert att man vinner imorgon. Båda lagen har, som alltid i slutet av en säsong, flera spelare på skadelistan men Nth Queensland får tillbaka Fowler på topp efter att han frivilligt stod över förra veckans match efter storbråk med managern.
Jag kan inte säga vilka som vinner. Jag vet bara att båda lagen går för vinst under alla 90 minuter (såvida inte ena laget drar ifrån) och jag tror på många mål och spelar över 2,5 mål till 2,10.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Mårten. Jag har följt din blogg ett tag och måste säga att du verkar vara väldigt vass! Får man fråga lite om din spelbakgrund och hur länge du har hållit på? Hur får du fram dina spel? Gör du bara egna värderingar och om du finner värde i något spel spelar du eller har du även ett kontaktnät med duktiga "kompisar" som du följer? Tack för en mycket bra blogg och hoppas det är ok med lite frågor:D /Chrill