16 februari 2010

Tisdagens Champions League

I år har man delat upp CL på 4 speldagar. Jobbigt tycker jag. 2 matcher idag och 2 toppspel.


Lyon - Real Madrid 2
Lyon är sämre i år än på länge och lär få svårt att nå CL-spel till nästa år. Dessutom har Lyon många spelare borta; bl.a. Clerc, Bodmer och Anderson. Dessutom härjar en maginfluensa i truppen. Frågan är dock hur allvarlig den är och om fler drabbats.
Real har toppform i ligan men frågan är om inte CL prioriteras mer. Finalen går nämligen på Reals hemmaarena och att missa den vore snöpligt och oacceptabelt. Real har även de ett par skador men truppen är så stark att man klarar sig bra ändå. Här tror jag på lätt vinst och spelar till 2,10.
Funderar även på ett spel på att Lyon inte gör mål.

Milan - Man U 1
Man U som favoriter?? Löjligt. Man U har ofta svårt i Italien och bara för något år sedan fick man storstryk här. Milan har man förlorat alla 4 ggr mot i möten över 2 matcher. Rooney må ha toppform men honom kommer Milanförsvaret ta bort och då är Man U ett mkt svagare lag.
Vidic och Giggs saknas i Man U.
Milan har haft en lite sämre period men mot Udinese var man bra i helgen och med Pato tillbaka så slår man Man U ikväll. Man U kan vara nöjda med X men har man den taktiken så kommer man straffas rejält. Jag tror Milan vinner och jag tror man gör det med ett par mål. 2,85 är kanonbra på ett lag som borde vara favoriter.

1 kommentar:

Anonym sa...

Surt, sa räven.