17 februari 2010

Topptipset

Ingen toppdag igår då bl.a. Milan, Real och dons svek. Topptipset idag kan dock göra detta till en toppdag. Det avslutas först imorgon men singelstreck idag på båda matcherna bådar gott för torsdagen.

1. Bayern M - Fiorentina 81-13-6
Viola är riktigt under isen och har ingen chans här. 81% är egentligen för mktBM men de har sådan form och spelar så bra att de kan slå alla lag just nu och Viola är då en munsbit. Tror det blir mkt klar vinst och jag väljer att singla 1:an.

2. Porto - Arsenal 36-33-31
Arsenal har stora avbräck iom att Eduardo, Song, Arsjavin mfl. saknas och det bästa de kan hoppas på är oavgjort men jag tror Porto kommer vinna. Porto förlorar sällan hemma och även om man ibland haft svårt för engelskt motstånd så är Arsenal inte av den kalibern just nu att de ska ställa till det. Säker 1:a

3. Ajax - Juventus 39-32-29
Ajax kan vara ett singelstreck. Juve är inte bra för dagen och jag tror inte man har något att hämta här. Man har defensiva problem och Ajax har toppform. 1X räcker mer än nog.

4. A.Madrid - Galatasaray 65-21-14
AM är överstreckade. Gala gick bra i gruppen och då AM verkligen inte är bra i år (glöm segern senast) så ska denna helgarderas

5. Brugge -Valencia 16-28-56
Spanjorerna är överstreckade. Man har många skadade i truppen och bortaspelet har inte stämt på sistone. Båda satsar främst på ligan då de vill till CL nästa säsong och jag tror Brugge, som är bra hemma, kan lyckas skrälla. Helgardering.

6. Köpenhamn - Marseille 26-31-43
Danskarna ger mkt bra värde. Danska ligan har inte startat efter vinteruppehållet men FCK har spelat i bl.a. Copa del sol och ser bra ut. Hemma förlorar man ogärna och då Marseille både har skador på viktiga spelare, som Heinze och Brandao, samt en viktig ligamatch mot PSG i helgen så tror jag inte danskarna förlorar. 1X

7. Hamburg - PSV 61-25-14
Hamburg bättre laget men PSV har inte förlorat i EL eller ligan under hela säsongen och är enormt svårslagna. Taktiken i denna match bör bli att inte förlora men jag tror inte man kan klara med än oavgjort. 1X räcker troligen men det vore kul med 2:an på värdet.

8. Twente - Werber Bremen 31-30-39
Ännu ett tysk-holländskt möte och även här tror jag på Tyskarna. WB har klassen och satsar på EL, vilket märktes i gruppspelet som man gick vidare från utan problem. Twente hade tur som gick vidare och det är (enl. uppgifter) tydligen 30 år sedan Twnte vann i Europa på våren. WB vinner men X hänger med.


System 144 rader
1
1
1X
1X2
1X2
1X
1X
X2

1 kommentar:

Anonym sa...

vad håller du på med? bra av dig att ha med 1:an på brugge annars var dina tips helt under isen. spikarna igår var givetvis marsielle och twente, hur lyckas man se något annat?