08 maj 2010

Cricket, jyckar och kusar

En del spel i lite olika sporter :)

Börjar med Cricket T20-VM

NZ - Pakistan 1-1,80
Jag gillar det jag sett av NZ hittilla och jag tror de komemr slå Pakistan mkt enkelt i denna match där båda lagen måste vinna för att inte åka ur.

Total match wides - över 8,5
Blir ofta många Wides i en så här viktig match. EN wide är en boll som kastas för "wide" och är oslagbar för slagmannen. Lagen kommer försöka få ut sina motståndare genom klutiga bollar och det kommer bli många wides i denna match.



England - Sydafrika 1-2,10
Trodde på helt jämna odds här. England har inlett med 2 ickekompletta matcher pga vädret och var bra mot pakistan senast.

England 1st over total runs - över 6,5
Med tanke på reglerna och var utespelarna får stå så finns det goda chanser till att England tar många poäng på de 6 första bollarna.

Bäste engelske Batsman - Kieswetter
Pietersen var grym senast och har blivit stor favorit idag. Kieswetter är stabil och tar alltid en hel del runs. En bra dag så komemr han upp mot 60-70 utan bekymmer.

Fall of first SA-wicket - under 24,5
Detta spel har inget med att jag tror att England vinner. Jag tror bara helt enkelt att England startar aggresivt och får ut en spelare redan efter 10-12 runs.



Hästar:

Hexham 2.15 - Quatro Pierji
En häst som alltid gör sitt bästa. Tror inte den blir favorit idag fast den borde det. Hoppas på odds runt 4.

Lingfield 3.45 - Alainmaar
Storis som möter "ingenting" 3 raka vinster och toppform. Klassen bästtre än de andra och en sund banker till 1,44

Lingfield 4.55 - Atlaal
Årsdebut. Visade lovande takter ifjol som 2-åring och stallet tror enormt på denna i år. 7,50 är alldeles förhögt. Borde vara favorit.


Hundar:
Derbykval igen på Wimbledon och jag har 4 spel.

8.00 - 2 Lyreen mover
Visade bra skalle senast. Snabb ut med svagstartare invändigt bör innebära topplopp. 3,25 bra!

8.30 - 5 Greenacre josh
Minsta strul för favoriten i box 1 och det blir GJ som vinner. 6,50 är ändå värt ett spel och jag spelar dessutom forecast med denna och favoriten (1-6, 6-1)

9.00 - 3 Mustang Johnny
Mkt snack om denna irländare inför förra starten. Var favorit då men misslyckades. Behövde kanske loppet och bör vara bättre på Wimbledon denna gång. bortglömd till 9,00 nu, vilket är värt en chanspeng.

9.30 - 6 Give mesome luck
Oj så fin han var i första kvalheatet. Ensam widehund och startsnabb. Här blir det lätt segr till alldeles för höga 2,00.

Inga kommentarer: