23 maj 2010

Franska öppna

Franska öppna börjar idag och jag har en del spel i första omgången samt vinnarspel på 3 skrällar.

Vinnare:
Gonzalez 250,00
Har spelat bra i år med 2 semifinaler i Mexico och Chile. Vårt ett litet spel och bra chans att nå kvarten där favoriten Nadal troligen väntar. Skulle Nadal inte vara på topp så kan Gonzalez nå finalen.

Verdasco 60,00
Ferrer 40,00
Samma halva som Gonzalez och Nadal men i en annan fjärdedel av seedningen, vilket innebär att dessa kan mötas i kvarten och tidigast möta Nadal i semi (eller Gonzalez ;))

Småpengar satsas på de spelen. Hitatr ni spel på att de når semi (Ferrer och Verdasco) eller kvart (Gonzalez) så spela det


Spel idag (finns hos WH och kanske andra):

Verdasco - Kunitsyn score at 2 games - 2-0 (2,90)
Verdasco tror jag mkt på. Har vunnit enda inbördes enkelt och Kunitsyn är en svag grusspelare. Mycket troligt att Verdasco håller sin serve och breakar direkt.

Massu - Fognini 1-2,00
Visst vann Fognini enda inbördes (I Monte carlo ifjol) men Massu har varit den vassare spelaren på senaste tid. Hans främsta framgångar ligger några år bakåt med med Fogninis svaga form (enda segern på de 6 senaste grusturneringarna var mot en 466-rankad) så känns det som det är fel favorit.

Tipsarevic - Falla 2-2,25
Tipsarevic gick till 3:e omg. ifjol men har sedan dess bara spelat 3 grusturneringar och inte vunnit en match. Han har inte spelat på en månad öht pga sjukdom och skadebekymmer. Formen dunkel alltså.


Återkommer med fler spel

Inga kommentarer: