04 maj 2010

Tisdagsspel

Lite sämre dag igår. Den började bra iom att Blackburn vann men sedan var det stopp på fotbolsvinsterna och inte gick nattens hockey bra heller.

Regnet kortade ner gårdagens cricketmatch en hel del. England fick spela alla sina 20 overs men Pietersen blev inte bäste slagman.
Windies hann bara ett par overs innan regnet kom och fick därför spela en förkortad "inning" enl. de regler som finns för denna typ av matcher. Pollard gjorde inte bra ifrån sig ändå men även om det gått bättre skulle han fått för få bollar för att hinna med att samla på sig tillräckligt många runs.
MEN.. West Indies vann :) och Boundariesspelet gick in :)


Idag hittar jag ett spel som lockar i fotbollen. sedan blir det cricket och hästar .


Almeria - Villareal 3,00
Tycker hemmaoddset är för högt. Almeria har bara 3 poäng ner till strecket och är ett bra hemmalag även om formen varit lite svag på sistone. Villareal är inte ett bra bortalag. Hade de varit det hade de legat högre upp. Nu innehar de sista EL-platsen och kommer gå för vinst för att behålla den. En del avstängningar i båda lagen men inga allvarligare avbräck. Matchen är jämnare än oddsen indikerar och jag tror Almeria vinner.




Två stora favoriter i cricketen som båda bör (och måste) vinna för att nå slutspelet i VM. Vinnaroddsen är alldeles för låga för att locka till spel så jag har två andra spel till ena matchen.

NZ - Zimbabwe
Bäste NZ-slagman: Guptill 5,50 (Tror han passar bra mot Zimbabwes svagare bowlers)
Total match Sixes : under 8,5 (Dåligt väder och förkortade matcher att vänta idag. Blöta planer ger fler kortare slag och jag tror det blir få sexor.)


Idag har jag hästar både i Sverige och i England. Börjar med V4 som jag tror kan ge bra betalt.

V4-1: 1,2,3,6,9
Öppet lopp där favoritens form inte är på topp. varning för skräll.
V4-2: 2
Spikar Montgomery Gel. Har varit mkt betrodd hela karriären och verkar vara på gång lite. tror den får perfekt lopp och vinner. Bara 18%-are är mumma :)
V4-3: 1,4,5,9,11
Även här en favorit man ska vara försiktig med. Prins isidor har bara 1 lopp i kroppen sedan oktober och det kan behövas mer mot detta gäng. Se upp för 11 Lichi som vunnit 3 av sina 6 starter i år.
V4-4: 4,6,9,12
favoriten 4 är den jag tror mest på. Men den ska köras till spets, kosta vad det kostar vill. Och får den mothugg så kan det kosta för mkt. 6 Atlet sund ser bra ut för dagen och kan äntligen ta en vinst idag. Blir det för mkt körning från start så kan någon av de understreckade bakspårshästarna ta hem detta.
100 Rader



Fakenham 3.20 - Kilmore west
Är bra och kommer få ett passande lopp. 6,00 riktigt bra odds på denna.

Fakenham 4.50 - Peaceful means
Var riktigt bra senast och lär vara bättre idag. Tveksamheter kring favoriten som verkar vara en icke-vinnartyp som kommit 2:a och 3:a på sistone som favorit. 6,00 även här riktigt bra.

Inga kommentarer: