02 maj 2010

Engelsk fotboll

3 snabba spel i England idag i viktiga matcher

Liverpool - Chelsea 2-1,85
Liverpool missar CL, det står tämligen klart efter gårdagens matcher. Enda sättet att nå dit är 2 vinster samtidigt som MC-Spurs kryssar i sitt möte och sedan förlorar sina sista matcher. Inte ens lagety själva lär tro på det. Man kan inte heller bli omsprungna bakifrån då Eveton tappade poäng igår. Så nästa säsong blir det EL igen.
Chelsea måste nog vinna sina 2 sista matcher för att vinna ligan och idag vinner de enklare än vad de borde. Jag tror inte det finns en chans att Liverpool vill ge Man U en chans på ligatiteln och man förlorar nog gärna här. 1,85 helt OK.

Sunderland - Man U 1
Spelas efter ovanstående match och om mitt tips sitter och Chelsea vinner så inser nog Man U-spelarna att ligan är förlorad. För det finns inte en chans att Chelsea förlorar hemma mot Wigan i sista omgången.
Detta spel bygger på att Chelsea vinner och spelas nu då oddsen kan förändras om så sker. Sunderland har bra chans om MU känner slaget förlorat efter den tidigare matchen och 8,00 är isf riktigt bra med en chanspeng.

Sheffield W - Crystal P 1
Jag tror tyvärr att CP åker ur championship. Man borde fixat sig klara i veckans match men missade och borta spelar man svagt. SW har bara ett mål, vinst och jag tror de kan ösa på och vinna relativt enkelt. 2,35 bra odds på det

Inga kommentarer: