25 april 2009

Lördagens bästa spel

Ida har jag 7 spel från England som alla är värda en slant. Dessutom ett lag i Sverige som står i för höga odds.


Östersund - Enköping 1
ESK spelade (enl. överpatriotiska lokaltidningen) bra mot Umeå och Umeå gjorde ett slumpmål på sin enda chans. Av de som jag pratat med som såg matchen stämmer inte riktigt den bilden. ESK har en enormt tunn trupp med få spelare med hjärtat i laget. Dessutom leds man av en för vek tränare i skridskoprimadonnan Jesper Blomquist.
Idag spelar man på konstgräset i Östersund och jag tror man får svårt. Östersund förlorade premiären mot Carlstad med 3-0 men man har många nya intressanta spelare (bl.a. från Sundsvall och från engelska Swansea som man har samarbete med) och det kan ta tid att spela ihop laget. Jag tror bookies övervärderar ESk rejält här och 3,35 på Östersund känns värt ett spel.


Luton - Rochdale 2
Luton är ju som sagt ute ur seriesystmet (för alltid, tror jag). Idag saknar man kaptenen Nicholls och jag tror man kommer spela lika uddlöst som i de senaste matcherna. Rochdale säkrar kvalplats vid vinst. Man förlorade mot Darlo förra veckan men hade enorm otur. Man hamnade under efter 4 minuter och dominerade sedan matchen totalt. I mitten av andra halvlek kom 0-2 dock genom att en retur på ett stolpskott träffade en försvarare och sedan gick i mål. Rochdale borde ha vunnit och mot ett ointresserat Luton kommer den viktiga segern till 1,95.

Notts Co - Dagenham 2
Notts Co har vi tjänat bra på att gå emot på sistone. Spelarna har redan mer än en fot i semesterresan. Man har 4 raka förluster utan att egentligen ha skapat något alls. Idag möter man Dagenham som just nu ligger på kvalplats. Senast slog Dagenham ledande Brentford och har nu 3 segrar på de 4 senaste. Alla segrarna kom förvisso hemma men borta mot ett ointresserat Notts Co, som dessutom har en del skadebekymmer, vinner man enkelt. 1,80 känns riktigt bra.

Port Vale - Wycombe 2
Wycombe måstetroligen vinna för att hålla serievinstdrömmarna levande. Vinner man och Exeter eller Bury inte vinner så är uppflyttningen klar. Men en förlust kan t.om innebära att man halkar ner till en kvalplats istf. direktuppflyttning. Man har riktigt bra form med 4 segrar på de 5 senaste matcherna. Man har inga nya problem och jag tror man vinner enkelt. PV har 7 raka utan vinst och bara i 2 av dessa har man ens klarat av att göra mål. Säsongen är över för deras del och spelarna har tankarna på annat håll. Bäste målskytten saknas och man har flera spelare tveksamma. 2:an spelas till 1,65.

Shrewsbury - Lincoln 1
Shreewsbury måste troligen vinna här om man vill ha kvar kvalchansen. Man möter värsta kvalmotstånadaren Dagenham borta i sista matchen och skulle de vinna idag och Shrewsbury förlora skiljer 3 poäng och dessutom har man minst 8 måls sämre målskillnad. Lincoln är dock ett lämpligt motstånd då de inte har ett dugg att spela för. Shrewsbury har 2-7-1 på de 10 senaste och med bara lite bättre utdelning hade man slagits om direktuppflyttning istället. Troligen inga större skadebekymmer idag.
Lincoln har inget att spela för och har också varit kryssvänliga på slutet (3 av de 4 senaste). Man har flera långtidsskadade och utan motivation så förlorar man mot ett hemmastarkt Shrewsbury. 1,50 är ett bankerspel.

Oldham - Southend 2
Oldham är utan seger på de 10 senaste och säsongen är sedan länge över. Många skador återigen i hemmalaget. Southend har 5 poäng upp till kval med 2 matcher kvar så idag går sista tåget. Allt annat än vinst är en förlust och jag tror man gör sitt idag och vinner mot ett oinspererat hemmalag. Bookies har fel favorit här och jag spelar Southend till 2,60.


Dessutom tror jag på följande spel i matcher redovisade under Topptipset.

Bolton - Aston V 2 - 2,40
Hull - Liverpool 2(-1) - 2,10

2 kommentarer:

Vesslan sa...

oj vad galet bra jag gillar din sida! Nu skall pengarna rassla in som på en gammal enarmad bandit på färjan till åland!

Kristoffer sa...

Gick inget vidare för dina motiverade lag, inte heller mina!

Vilken avslutning det blir sísta omgången!
Dagenham - Shrewsbury i L2
och
Scunthorpe - Tranmere i L1

Fantastiskt!

//Kristoffer
http://sportbettingblogg.blogg.se/