21 april 2009

Spel sedan tidigare dagens bästa

Topptipset och jag går inte ihop just nu. Men med vinster med jämna mellanrum så blir det ju plus ändå på det spelet.


Idag har jag rekommenderat Liverpool sedan tidigare till 2,00 eller mer. Det är ett odds man inte kommer i närheten av idag. 1,75-1,80 är vad de flesta ligger på idag. Det är inte spelbart IMO.


Svårt att hitta bra spel i övrigt idag.
I Championship borde Cardiff slå relegerade Charlton men med tanke på Cardiffs genomklappning i lördags samt det faktum att chansen till direktuppflyttning är enormt liten så är oddsen för låga.
Barnsley har mer motivation än Coventry och Coventry har många skador. Men under 3,00 är för dåligt på Barnsley som inte spelat bra på länge.
Det enda roliga spel man kan tänka sig skulle vara ett X i Derby - Reading. Reading har kryssat 6 av de 9 senaste och detta är en match där båda lagen bör vara nöjda med oavgjort.


I League 1 är kanske ett spel på Northampton hemma mot Scunthorpe värt ett spel till över 3,00 men de har en hel del skador och Scunthorpe jagar ju en kvalplats.
Bristol R har inget att spela för men det innebär inte att de inte spelar för fullt. Man slog ju Millwall i helgen och förstörde deras sista hopp om direktuppflyttning. Man har en hel del defensiva avbräck idag men det har Brighton också. Brighton har 3 vinster på de 4 senaste och närmar sig säker mark. De har möjlighet att vinna även här men BR insats senast gör att jag inte vågar spela 2:an. Mycket troligt en målrik match dock och överspel kan tänkas.
Yeovil ska slå ett redan relegerat hereford men oddsen är ju låga pga det och ospelbara.

I League 2 kan Brentford säkra seriesegern med vinst borta mot Dagenham samtidigt som Wycombe tappar poäng mot Luton. Under alla förutsättningar räcker en Brentfordvinst för att uppflyttningen ska vara klar. Men Dagenham kämpar i sin tur om en kvalplats. De har 3 raka hemmasegrar och kan mycket väl vinna ikväll.
Wycombe vill upp och ska normalt slå Luton som redan åkt ur. Wycombe saknar dock sina två bästa målskyttar (de var borta i helgen med men då vann man iofs). denna ligger nära spel men oddsen är på gränsen IMO.


Rotherham - Morecambe 2
ham har inget att spela för. Hade man inte startat på minuspoäng så hade man (med samma
resultat) legat på kvalplats. Inga skador i hemmalaget. Morecambe har bra form och jagar kvalplatsen som man ligger 3 poäng ifrån (med en match mindre spelad).
Form och motivation talar för Morecambe och 2,80 kan vara värt en liten peng.


Ett spel idag alltså men för de som vill spela lite mer med låga insatser så kan följande spelas:
Derby - Reading X
Luton - Wycombe 2
Bristol R - Brighton - över 2,5 mål

2 kommentarer:

rb sa...

jag ryggade pool med 500kr för nån dag sen. så jag hållar tummarna :)

rb sa...

alltså jag är så ledsen å besviken på pool att det gör ont i magen. tre gånger GER dem bort bollen till aresenal; "här, prova å skjut".

jag gillar pool och de flesta av spelarna. men sådana jävla tabbar dem bjuder på. det är inte ur denna värld. det är något man kanske kan förvänta sej av allsvenska backar.

visst mina 500spänn är väl inte hela världen. men jag är glada att dem inte vinner ligan. fyfan.