07 april 2009

Tisdagsspel

Idag är det både Champions League och en del matcher i England och jag har ett par spel.


Barnet - Rotherham 2
Barnet ligger 7 poäng från nedflyttning och Chester som ligger under strecket har 5 matcher kvar så det krävs ganska mycket om Barnet ska hamna i nedflytntingstrubbel. Man kommer till match med två fina bortresultat i ryggen mot topplagen Gillingham och Wycombe, 2 matcher man tog totalt 4 poäng i och man har bara 1 förlust på senaste 8 på hemmaplan.
Ändå väljer jag att gå emot dem. Rotherham har 11 poäng till kval och 7 matcher kvar att fixa det på. Lagen på kvalplats har i de flesta fall spelat 2 matcher fler. Hade man inte startat på minuspoäng hade man legat 2:a i tabellen och man kämpar hårt för att nå kvalplatsen. Formen är riktigt bra med 1 förlust på de 13 senaste ligamatcherna och 5 raka bortasegrar. Man är ligans bästa bortalag och jag tycker man ska vinna även ikväll. 2,60 finns och det är bra. Rotherham borde vara favoriter IMO.


Port Vale - Aldershot 1
PV har 9 poäng ned till nedflyttningsstrecket och kommer med största sannolikhet att klara sig kvar utan problem. Man har spelat bra på sistone och borde fått lite fler poäng med sig. Man kommer till spel med samma spelare som klarade 1-1 med mersmak mot Bury i helgen.
Aldershot har inget att spela för. Man kan inte åka ner och man kommer inte hamna på kvalplats. Man har även en hel del frånvarande ikväll, en del långvariga skador och en del nya för kvällen samt att lagkaptenen är avstängd. 2,25 är för högt på PV som borde ha större chans att vinna än så.


Villareal - Arsenal 1
Jag tycker inte Arsenal ska vara favoriter. Visst kan de vinna men oddsen på Villareal är IMo för höga. Arsenal brukar ha stora problem i Spanien (2-2-6 på senaste 10) och kommer vara nöjda med kryss. Villareal har en del skador men får även tillbaka ett par spelare idag. Arsenal saknar van Persie, Eduardo och Arshavin som inte får spela i CL för dem. Villareal har aldrig förlorat hemma mot Engelskt motstånd och jag tror de inte gör det idag heller. 2,90 bra på hemmasegern.

Inga kommentarer: