26 januari 2010

En hel del spel

Idag hittar jag många intressanta spel i England och jag ger er allihop.

Wolves - Liverpool 2
Liverpool är på gång igen och rankas ner för mkt pga de sena insläppta målen mot Reading och Stoke. Gerrard kanske är tillbaka idag och Liverpool kommer vinna denna och flera matcher framöver. 1,70 är kanonbra.

Portsmouth - West Ham 2
Pompey har fortfarande många borta pga skador och afrikanska mästerskapen och trots cupvinsten i helgen så tror jag inte ett dugg på dem idag. Cole tillbaka i Hammers idag och jag tycker de är rejält underskattade och 3,00 och mer är för mycket.

Accrington - Aldershot 2
Accrington har defensiva problem med större delen av ordinarie backlinjen borta. Man gör omändringar men mot ett Aldershot som går bra för dagen kan det bli svårt att freda sig. Aldershot har inga större bekymmer. Reservmålvkten är avstängd efter att han visats ut då han satt på bänken senast. Väldigt ojämna odds på denna match hos bookies. En del har Aldershot till 2,70 medan andra har närmare 3,50. Allt över 3 är riktigt bra IMO.

Barnet - Torquay 1
Barnet är utan seger sedan i oktober men här borde den komma. De rankades högt innan säsongen och har kapacitet att kriga i toppen. Torquay går dåligt och närmar sig nedflytnting. Man spelar inte bra för dagen och jag tror man får det svårt här. 2,50 på Barnet lockar.

Stockport - Brighton 2
Stockport är klart sämst i League 1 och åker troligen ur. Brighton har hittat formen och kommer att klättra bort allt mer från nedflyttningshotet. Efter 12 raka förluster så fick Stockport äntligen poäng i helgen men med viktiga spelare borta idag så blir det svårt. Inga större bekymmer i Brighton som här spelar 5:e raka bortamatchen. De 3 första av dem vanns och man spelade även bra senast i 2-3 förlusten borta mot Aston Villa. Brighton vinner till 2,10.

Sheffield U - Reading 1
Reading går inte bra och överskattas igen pga vinsterna mot liverpool och ett bortasvagt Burnley i cupen. Sheffield förlorade i cupen i helgen men går riktigt bra i ligan. Inga större bekymmer i hemmalaget medan Reading har samma spelare borta som i helgens match. 1,90 är för bra på Sheffield som går kanonbra för dagen.

I övrigt kan Swansea vara bra spel mot Coventry (som brukar ha svårt där).


Celtic - Hibs - Båda lagen gör mål
Spela till högsta odds. Denna match gäller mycket då Celtic antingen rycker eller Hibs får kontakt igen. Det blir ofta många mål mellan dessa då de spelar här och dessutom är båda lagen i fin målform. Kul spel som jag tror sitter tidigt i första halvlek.

Inga kommentarer: