29 januari 2010

Super league

ÄNTLIGEN dags för Super League och jag hoppas få fina framgångar även denna säsong på rugbyn. Fredagsmatcherna gick bra ifjol och jag har ett bra spel till ikväll. Kvällens match tillhör egentligen 4:e omgången men spelas nu pga klubb-VM.

Crusaders - Leeds 2(-24)
Crusaders (som hette Celtic Crusaders ifjol) vann bara 3 matcher förra säsongen och kom klart sist i tabellen. Man har inte bara ändrat namnet i år utan även en hel del i truppen som ifjol mest innehöll spelare från Wales (Crusaders är från Wrexham i Wales). Man har många nyförvärv och hela 8 st. kan debutera ikväll. Det finns inte en chans att man är ihopspelta än och de nya komerm ge verkan tidigast om några veckor (om de gör det öht).
Leeds är mästare. 3 säsonger i rad har man vunnit Super League (alla 3 gångerna mot St Helens i finalen) och jag tror man gör det igen. Det känns som Leeds bara blir starkare och starkare medan övriga toppklubbar (även St H) halkar lite efter. Leeds vann med 68-0 här ifjol och även om man vilar spelare med tanke på klubb-VM och svårare matcher så har man ett lag ikväll som är starkare än de flesta lags ordinarie uppställningar. Leeds har vunnit sin premiärmatch varje år sedan 2000 och man gör det igen ikväll. Jag tror man vinner med minst 40 poäng och spelar -24 utan tvekan.

----------------------------------------------------------------

Dagens fösta spel satt :)
1-0 till Gold Coast och underspelet var aldrig i fara egentligen

1 kommentar:

Mattias sa...

Keep up the good work! Hoppas du har bra drag till helgen =)