25 juni 2008

FULL POTT IGÅR!

Igår satt ALLA spel!!! :)

Tursunov vann 3-2
Cilic vann 3-0!!

Souter´s sister (1,28) och Zaarmit (1,90) var båda större favoriter än jag trodde men båda vann :)

Bohemians vann med 2-0!

-------------------

Idag försöker jag mig på en blandning igen och inleder med Tennis där jag i 2 matcher tror på underdogen.

Del Potro - Wawrinka 1
Wawrinka må vara 9:e rankad i världen men han är ingen stjärna på gräs. Innan vinsten i första omgången mot svaga David hade han bara 2 vinster på 10 försök på gräs. Del Potro har visat sig vassare på gräs och gick till semi i Holland förra veckan. I första omgången slog han enkelt en kvalspelare och jag tror han kan överraska idag. Oddsen borde vara jämnare och 2,30 eller mer på Del Potro lockar.

Bellucci - Stadler 1
Här har kvalsspelaren Stadler blivi favorit, vilket IMO är fel. Iofs brukar ju Bellucci också behöva kvala in till turneringar men i sitt första Wimbledonförsök slapp han det och han överraskade bookmakers redan i första omgången genom att slå Kunitsyn, fast även där underskattades Bellucci.
Stadler skrällde rejält i första rundan mot Karlovic som i förra veckan vann turneringen i Nottingham. MEN... förra året vann Karlovic Nottingham-turneringen veckan innan Wimbledon och åkte även då ur i första omgången som klar favorit. Karlovic har uppenbarligen svårt att ställa om (helt förståeligt) efter mycket matchande och turneringsvinst veckan innan Wimbledon. Därför ska Stadlers vinst inte överskattas. Visst vann han på bra sätt men jag tror inte han räcker till mot Bellucci som vinner en tät match till 2,20 eller mer.

Andreev - Ferrer 2
Andreev har 4-1 i i nbördes men då har de inte mötts på gräs, där Ferrer är den klart bättre. Ferrer vann turneringen i Holland förra veckan och fick en enkel match i första omgången då hans motståndare fick lov att ge upp de Ferrer ledde med 2-0 i set. Andreevs 3-1 vinst mot svaga grässpelaren Vanek sa ingenting och här är det en match med rätt och klar favorit. 1,30 känns som ett av dagens Bankspel!



Engelska Hästar:

Salisbury 4.15 - Hustle
Carlisle 3.00 - Hula Ballew


Återkommer med fotbolsltips till kvällens matcher under dagen

Inga kommentarer: