09 juni 2008

Måndagens EM

Idag spelas återigen en match som jag har spelat på i bloggen redan i december men det hindrar inte att jag lägger mer pengar på den.
Intressant förresten att Holland och Rumänien var i samma kvalgrupp och likaså Italien och Frankrike.


Rumänien - Frankrike 1
Fortfarande alldeles för höga odds på Rumänien som underskattas enormt av bookies och spelarkollektivet (eller kanske är det så att Frankrike övervärderas??) Fransmännen kom till EM på ren tur. Man förlorade båda mötena med Skottland med 0-1 och hade bara skottarna spöat Georgien så hade troligen Frankrike missat EM. Man ska alltså inte överskatta Frankrike bara för att de spelade VM-final för 2 år sedan. Frankrike är ofta sega i starten i turneringar och pendlar mellan flopp och riktigt bra. I år känns det som de floppar igen.
Rumänien vann sin kvalgrupp efter bara en förlust (borta mot Bulgarien efter att man redan säkrat EM-platsen). Man spelade en bra fotboll under kvalet och jag tror man kan skrälla sig vidare från gruppen.
Oddsen på Rumänien ligger runt 5 och det är iaf för högt, alldeles för högt.


Holland - Italien - No goalscorer
Dags för en kryssmatch. Efter att Rumänien förhoppningsvis spöt Frankrike så är detta en match ingen vill förlora (gäller även om Frankrike vinner). Förlust här innebär stor risk för respass ur turneringen. 0-0 känns troligt men jag spelar No Goalscorer (som ger samma odds) istället.

Inga kommentarer: