25 juni 2008

Ned som en pannkaka

Efter gårdagens succé så gick det sämre idag. Hästarna gjorde båda bra lopp men räckte inte till. Tyskarna vann. men bara med 3-2. De var bästa laget men vann turligt.
I tennisen vann Ferrer med 3-1 men de båda andra förlorade. Del Potro var helt enkelt inte bra nog. Bellucci spelade en märklig match. Han vann första och var sedan chanslös i 2 set, framförallt för att han servade så illa och fick inte ens in hälften av förstaservarna. Enligt rapporter såg han uppgiven ut tills han lyckades breaka i fjärde set, som han sedan vann i tie-break. I sista set vann de sina servegame till 6-6 då Belluccis servar blev riktigt dåliga igen och Stadler breakade för att sedan vinna med 8-6. Synd, men Bellucci visade sig vara väldigt ojämn. Han anses allmännt som nästa Kuerten och han får väl växa till sig lite mentalt för att lyckas.


Imorgon kommer inga tips. Jag åker bort tidigt på morgonen och missar även semifinalen. Jag hittar inga spel på den matchen. Helt öpept och ska man spela så är det Ryssland som ligger närmast, men stå över och njut av (förhoppningsvis) bra fotboll istället.

Inga kommentarer: