31 augusti 2009

US Open

Många spelobjekt men få intressanta spel kan man kanske sammanfatta första rundan av US Open med. Faktum är att både gårdagen och dagen är tom på riktigt bra spel i övrigt också.

Men 3 intressanta handikappspel har jag hittat i första rundan i tennisen. Handikappoddsen är från Nordicbet. Andra kan ha andra lines.


Blake - Ramirez-Hidalgo 2(+8)
Blake har varit skadad ett längre tag och spelat dåligt ännu längre. Han hade en fotskada som tvigade honom att stå över och sett till hur det såg ut i comebacken i Cincinnati för ett par veckor sedan så är han långt från formen. Han ska ändå vinna mot R-H som är en sämre spelare men jag tror det blir en jämn match som går till 4 eller 5 set och Blake ska ha förbättrat formen rejält om han ska vinna med mer än 8 games.

Roddick - Phau 2(+9,5)
Phau tog ett par fina skalper i New Haven nyligen. Almagro och Becker besegrades innan Querrey blev för svår. Senast dessa möttes (1 år sedan) vann Roddick med 2-1 och jag tror matchen kan bli jämn igen och handikappspelet på Phau lockar.

Federer - Britton 1(-9,5)
Federer vann i Cincinnati och tappade bara 1 set på vägen. Nu möter han orutinerade och unga Britton och jag tror på fullkomligt kross. Tror inte Britton får mer än 3-4 game totalt och Federers handikapp övervinns snabbt

Inga kommentarer: