01 september 2009

Tisdagsfotboll

Tennisen gick inte bra igår. Enbart Federer fixade vinst och det med minsta möjliga marginal.

Idag är det JPT i England och jag har 4 idéer.


MK dons - Dagenham 2
MK dons har inlett säsongen bra. Enda förlusten har kommit i Ligacupen. Då saknades massa folk och det gör det idag också men denna gång beror det på att Ince roterar i truppen då JPT inte prioriteras av honom.
Även Dagenham har börjat bra. Man leder League 2 efter 4 segrar på 5 matcher. Man har inga skadebekymmer och troligen spelar bästa laget. Man ligger en serie under MKd men med tanke på att MKd ställer över folk så är 5,00 riktigt intressant på 2:an.

Rochdale - Bradford 1
Två League 2-lag. Båda har inlett med 7 poäng på 5 matcher men Rochdales 3-0 mot Bury i helgen imponerar och de ska vara favoriter idag. Bradford har en del skador och man kan komma att göra ändringar då ligan prioriteras. 2,10 är bra på Rochdale.

Darlington - Lincoln 1
Darlo tog äntligen sina första poäng i helgen och spelar med bästa laget ikväll då man måste få igång spelet. Lincoln har inlett säsongen lite trevande och man väntas göra stora ändringar efter den mycket svaga insatsen i 0-3 förlusten mot Dagenham i helgen. 2,30 helt Ok på hemmasegern.

Cheltenham - Torquay 2
Cheltenham har inlett ganska bra med tanke på de skadebekymerm de har. Fler spelare än tidigare saknas idag och det låter som om man kommer ställa över så många man får (finns regler i JPT om hur många "ordinarie" som måste spela).
Torquay var nära skräll borta mot Crystal P i ligacupen och trots att man har 2 raka förluster i ligan utan att ha nätat så finns det en bra chans till vinst här. 3,40 och mer är värt en chanspeng iaf.

Inga kommentarer: