30 september 2009

Bayern förstörde kvällen

Ett mål från Bayern hade gett Bombvinst.
Porto vann och jag borde spelat dem :(

Hockeymatcherna satt iaf. Samt spelet Real MAdrid :)

Qpr tappade 1-0 till 1-1

3 kommentarer:

Gustav sa...

Du menar inte att du skulle ha spelat på Zürich? För Porto hade du ju 1 på och de vann mot Atletico med 2 - 0. Medans du på Milan hade 1 X och de torskade med 0 - 1 mot just Zürich. Det är optimal otur. En match missad på Topptipset och en gardering missad på Bomben, superotur! Tack för alla tipsen, snart sitter det en sexsiffrig vinst ;)

Ake sa...

Åke,hur går det i hockeyn ikväll ? Kan man få ett utlåtande....

Åke sa...

Har galet mycket att göra idag men jag ska ge några korta analyser på dagens matcher i Elitserien.

Modo - Brynäs 2 + Under 5,5
Okey här här har vi ett intressant scenario där Malek är sjuk i influensa och Svedberg får göra debut i Swedbank. Kommer nerverna att spela avgörande här? Absolut! Men samtidigt har han spelat jävligt stabilt under försäsongen. Unga målvakter som gör debut kan göra otroligt bra ifrån sig under kortare perioder men under längre perioder så kommer svackerna och det är där rutinen spelar in. Sedan har vi Salle som oxo känt av förkylning men som ändå tränade igår. Sundström är borta han med. Jag tror allting talar för att Brynäs vinner denna match även om de inte varit hundra procentig. Men jag tror tyvärr att kolla man på pappret och vad som händer i lagen så känns Brynäs som tryggare spel.

Sedan utan forsberg så har Modo även tappat mycket av deras produktion framåt. Kanske kliver andra fram. Men jag kommer spela på Under spelet oxo i denna match.

Timrå - SSK 1
Tror på att Timrå tar hem denna match. Hemma plan har varit avgörande ofta dessa lag emellan.

RBK - LHF 2
LHF tar hem detta väldigt enkelt.

FHC - DIF Över 5,5
Tror detta blir en målrik match.