22 september 2009

Ligacup

Ingen tur med hästarna igår :(

Ligacup idag. Ligacupen är ju alltid ligacupen så det finns alltid risk att lag satsar mindre än man på förhand ger sken av. Men jag har 5 spel idag ändå.


Arsenal - West Brom 2
Arsenal vilar somvanligt hela laget. Det brukar iofs gå bra men WB har toppform. Man är obesegrade och gör många mål. Vill man bevisa att man är ett lag med reella PL-aspirationer så ska man slå ett reservbetonat Arsenal. 7,50 lockar rejält. X2 kan även det vara en spelidé.

Carlisle - Portsmouth 2
Två lag som går dåligt i sina respektive divivsioner. Pompey är ännu utan poäng i PL. Man spelar dock med bästa möjliga lag idag (en del spelare är "cup-tied") för att få igång spelet och får man en vinst här kan det självförtroende till ligaspelet. 1,85 är helt OK.

Leeds - Liverpool 1
Leeds har 15 raka ligasegrar på hemmaplan. Man spelar med bästa laget ikväll och ska kunna slå ett Liverpool som roterar i truppen rejält. Gerrard, Torres mfl. spelar inte och Benitez har ju aldrig tagit denna cup på allvar. 4,75 och mer är för högt på Leeds.

Bolton - West Ham 1
Bolton spelar med bästa möjliga lag ikväll. WH ställer över spelare och brukar ha svårt i Bolton. Ingen seger sedan 1995 (10 matcher) och det bli ingen ikväll heller. 2,30 ra på hemmasegern.

Sunderland - Birmingham 1
Brum har enorm skadelista och man har med ungdomsspelare på bänken. PL är enda prioritet och det känns som man gärna åker ur ligacupen. Sunderland spelar med ett bra lag och jag tror de vinner enkelt. 1,80 klart spelbart

2 kommentarer:

Åke sa...

Bara för att du fått kritik tidigare mårten så lägger jag en femling på dina spel dock kör jag X2 på arsenal matchen och 1X på leeds matchen. Fina 47 ggr pengarna *skratt*

Patrik sa...

Tycker din blogg är sjukt bra. gillar den starkt! ska nog pröva en trippel här ikväll ;)