27 september 2009

MSN / ICQ

Jag har fått ett par förfrågningar om jag har MSN. Det har jag inte. Jag pratar gärna spel mm men jag har bara ICQ på datorn. Så om ni har det kan ni messa mig och jag kan lägga till er.

2 kommentarer:

Åke sa...

NFL spel
Vikings - 49ers 2 +7
Denna match borde Vikings vinna men deras QB Bret Favre har haft problem att få igång sitt passnings spel. De har blivit räddade av sitt springspel i stället. Det är just därför jag ser möjligheten här att 49ers som är bra på att stänga igen där kan sätta press på Favre till att tvinga igång sitt passnings spel som inte verkar clickat i tidigare matcher. Med HCP spel tror jag att 49ers tar hem detta.

Chargers - Dolphins 2 +5,5
Chargers har ett markant problem i Red Zone där de missat fem försök under de senaste fem matcherna. Mycket beror detta på att de har sin stjärna LT som är deras running back. Han är fortfarande skadad och jag tror Dolphins med HCP kan ta hem denna match.

Chargers - Dolphins U 44p
Baserat på deras spel system och nuvarande svagheter/skador tror jag denna match landar runt 30-35 poäng totalt.

Bengals - Steelers 1 + 3,5
Tycker många verkar underskatta Bengals i år. Steelers har inte alls spelat övertygande och då är det främst deras offensive line some släppt igenom många sacks. Dock beror detta även till stor del på att deras QB Roethlisberge har en tendens att hålla bollen extra länge i pocket. Man kan egentligen inte begära att en Offensive Line ska hålla bort motståndarna längre än 3 sekunder, allting över det år ren o skär bonus. Men steelers kära QB är vad han är, gate him or love him :)

Cardinals - Colts O 48p
Två lag som lever på sitt offensiva spel. Bäggge lägen har två av ligans bästa QB och båda lagen har WR att ge utrymme till dessa killar, Räkna med många poäng i denna match.

Åke sa...

TB - Giants 2 -6,5
TB har en av ligans absolut sämsta försvar. De har en ny rookie som defensive coach och ingenting verkar stämma för dem. Eli Manning kommer få mys VM i denna match och jag tror man kommer ta hem en seger med minst en TD.

Rams - Packers 1 +6,5
Packers även de har problem med sin offensive line och släppt igenom 10 sacks. Rams o andra sidan har bara 1 sack på sitt konto under de första två matcherna. Men jag tror man får några fler på kontot efter denna match och troligast blir det en tight match. Men Packers kicker har varit riktigt dålig och bara lyckas sätta 5 av 10 field goals därför spelar jag HCP spelet till Rams favör i denna match.