05 september 2009

Lördagens bästa spel

En del av dessa finns mer info på under topptipset


Ungern - Sverige 1 - 3,30
Danmark - Portugal 1-3,35
Island - Norge 2-1,80

Bulgarien - Montenegro 1-1,57
5 av 6 matcher har slutat oavgjort för Bulgarien och vill de ta sig till VM så måste de vinna. Mot ett svagt Montenegro ska det bli enkel seger.

Polen - Nordirland 1-1,55
Vinst är ett måste för Polen. NI ligger återigen högre i en kvaltabell än de borde och jag tror polackerna vinner enkelt.


Mkdons - Huddersfield 1
Två lag som kämpar om toppositionerna i divisionen. MkD inledde säsongen svagt men har nu varit bra i 4 raka vinster i liga och cup. En del skador idag men inga viktiga. Hudds spenderade mkt pengar i somras och satsar på uppflyttning. Man har bara en ligaförlust hittills och det var på en sen straff borta mot Bristol R. MkD är det bättre laget och har spelat upp sig. Jag tycker de ska vara lite större favoriter och spelar till 2,30.

Bury - Accrington 1
Bury har inlett svagt. Man ska vara ett topplag och måste börja vinna för att inte halka efter för långt. Mot svaga Accrington ska man ta 3 poäng. Man har en del skador i truppen men är ändå ett klart bättre lag än Accrington, som får svårt att hänga kvar i ligan. 1,70 är bra på hemmalaget.


Redan nu tipsar jag om en Rygby League-match som spelas imorgon

Bradford - Salford 2 (+14)
Linan sjunker. Den var +16 igår. Bradford måste vinna för att ha en liten chans på slutspel. Men det känns lite uppgivet i laget och då Catalans spelar idag så måste man, förutom egen vinst, förlita sig till att Castleford förlorar. Sedan måste man nästa vecka vinna och förlita sig på andra lag. Visst ska man vinna här men man kommer vara nöjda med vinst om det så bara är med några poäng. Det är det troligaste men jag är inne på att Salford, som inte kan nå slutspel, vill visa sig från sin bästa sida i de avslutande omgångarna i sin första säsong i Super League och de kan skrälla. Vilket som, Bradford vinner inte med mer än 14.

Inga kommentarer: