10 september 2009

Gruppdiskussion om Betting?

Finns det någon som är intresserad av att vara med i gruppdiskussion om betting?

Jag har blivit ombedd av ett rekryteringsföretag att jaga fatt ett antal personer som vill vara med i en gruppdiskussion om Betting. Det är flera gruppdiskussioner som ska ske och de kommer vara måndag och tisdag nästa vecka. Tyvärr kan ni inte välja dag eftersom gruppdiskussionerna är uppdelade på vissa kriterier.

Diskussionerna kommer ta plats i Stockholm.
I första hand söker de spelare som spelar mindre frekvent (2-3 ggr i månaden) men även de som spelar oftare är välkomna att anmäla sig då ett antal sådana saknas också.
Ni måste vara mellan 25-45 år.

Gruppdiskussionerna tar 2,5 timme och ersättning om 600:- (i form av rikspresentkort) utgår till de som kommer med.

Ni ska spela på något eller några av de stora bolagen; Unibet, Expekt, Bet365 etc.
Ni ska spela olika sporter, gärna tennis.

Det är ett spelbolag som ligger bakom gruppdiskussionerna och vad jag förstår så är representant(-er) från spelbolaget med. Syftet med diskussionerna är en vidareutveckling av en redan befintlig site. (Vilken det är är hemligt).


Intresserade???

maila mig på wedetips@gmail.com så svarar jag er med instruktioner och annat. Det är långt från alla som kan garanteras plats i diskussionera och anmäl inte intresse om ni redan vet om att ni inte kan deltaga i Stockholm måndag eller tisdag. Rekryteringsföretaget bestämmer vilka som får vara med och vilka tider. Allt är på kvällstid.

Inga kommentarer: