04 september 2009

Fredagsspel

Jag har två spel i England till fredagskvällen

Southend - Leyton Orient 2
Southend har stora problem. man har tappat ett par spelare vars låneperioder är över och man har lånat ut spelare till andra lag. Dessutom har man skador på flera spelare som inte är fullt återställda. Till detta saknas även mittfältaren Christophe som är avstängd. Så här tidigt på säsongen är det svårt att säga hur många av dessa spelare som egentligen är ordinarie. Men truppen är tunn inför dagens match. Southend har inlett säsongen svagt. 4 raka ligakryss i inledningen och senast en förlust mot Swindon.
Leyton har startat lite bättre. Senast var man värda 3 poäng mot Carlisle men tappade 2 poäng i 92:A minuten. Innan dess spelade man bra mot Stoke i Ligacupen och jag tror man fortsätter med den fina formen och slår ett svagt Southend ikväll. 3,50 är bra och spelas med liten slant.

Nothampton - Barnet 2
Barnet tror jag en del på i år och man ligger i toppen. Nothampton kommer få det lite tuffare men har inlett helt OK. Inga större förändingar idag men anfallaren McKay är på landslagsuppdrag och det är ett litet avbräck.
Barnet har 4 raka segrar i liga och cup utan insläppta mål. Man vilade ett par spelare mot Millwall i cupen senast men vann ändå 2-0. Man är ett lag som mycket väl kan ta sig upp en division och med den form de har idag så borde de inte stå i så bra odds som de gör idag. 3,45 och mer är riktigt bra och måste spelas!

Inga kommentarer: