27 januari 2009

Här kommer tipsen

Dagens tips är här :)
1 tennistips, 4 fotbollstips och 1 elitserietips bjuds



Verdasco - Tsonga 1
Stormatch av Verdasco då han slog ut Murray. Det var en 5-setare men innan det hade han noll setförluster på 3 matcher och totalt bara släppt 12 game. Han har slagit ut Stepanek (6-4, 6-0, 6-0) och Clement och ser riktigt bra ut just nu. Tsonga slog Blake senast i 3 raka men innan det hade han problem med bl.a. Ljubicic i andra rundan där de 3 första seten gick till tiebreak.
Dessa båda herrar har inte mötts förut men jag tycker Verdasco verkar vara den bättre av dem just nu iaf. Fel favorit alltså IMo och jag spelar 2,50 på verdasco.


Skellefteå - Färjestad 1
Skellefteå må ligga fyra men de har 7 poäng upp till just FBK på tredje plats och bara 5 poäng till niondeplatsen och missat slutspel. FBK saknar många spelare idag pga sjukdom och Skellefteå har toppchans. FBK har varit svaga på bortais hela säsongen och nu med dessa skador och ett läge under kontroll i tabellen så spelar jag 1:a till 2,20 utan tvekan.


Bury - Bradford 1
I den superjämna tabellen (3 poäng skiljer 2:an och 9:an) så ligger Bury 4 platser men bara 1 poäng före Bradford. Bury har börjat hitta stilen och har 4-1-0 på de 5 senaste hemmamatcherna. Idag gör man inga ändringar i truppen från helgen. Bradford hade tur borta mot Luton i helgen då de gjorde 3-3 på straff i 97:e (!!) minuten. Det var Bradfords 3:e raka kryssmatch och man har nu 1-5-0 på de sex senaste. Borta mot Bury får man svårt att ta en poäng och jag spelar Bury, som i grunden är det bättre laget, till 2,30.

Gillingham - Lincoln 1
Gills är hemmastarka (8-4-1) och har släppt in enbart 7 mål på 13 hemmamatcher. förutom förlusten mot Aston Villa i cupen så har man bara en förlust på de 12 senaste. Idag har man avbräck i försvaret men i övrigt är det fullt manskap. Lincoln har 0-4-1 på de 5 senaste och har ett par spelare borta idag. Gillingham borde inte stå i över 1,70 så alla odds över 1,90 är bra.


Charlton - Crystal P 1
Charlton är utan ligaseger sedan 4 oktober. I cupen slog man ut Norwich nyligen och man har gjort bra ifrån sig i många matcher utan att vinna. Idag tror jag en vinst kommer. CP har släppt in 8 mål på de två senaste och förändringar kommer ske i backlinjen. CP:s form känns på väg ner och 2,80 och mer på Charlton lockar. Snart börjar de vinna igen och CP känns som lämpligt motstånd idag.

Reading - Wolves 2
EN chansning. Wolves åkte ur cupen i lördags men vilade många just pga denna match: Reading vilade i helgen pga att de åkt ur cupen tidigare. Båda har tveksam form med 1 vinst för Reading på 5 senaste och 1 på 6 för Wolves. Jag tycker oddsen är för höga på bortasegern här. Wolves är det bättre laget och 3,50 är bara för mycket i denna match som troligen blir jämn.

1 kommentar:

Anonym sa...

Trodde du inte på mina tips Sverige och Timrå, hur säkra som helst ;)/Benke Bus