20 januari 2009

Tisdagens spel

Underspelet satt i derbyt igår. Liverpool var nära 1-0 och det hade varit rättvisare.
Hästtipset satt inte men två an de andra hästarna jag rekommenderade vann, så spelade ni alla fick ni lite pengar iaf.

Idag spelas en del fotboll i England och jag har två tips. Dessutom återkommer jag troligen med ett tennistips till natten om oddsen sitter rätt.


Accrington - Darlington 2
Inga problem i bortalaget där nye anfallaren från Carlisle, Danny Carlton, kommer direkt i laget. Accrington har en hel del spelare skadade eller tveksamma. Accrington har bara 1 seger sedan 15/11 (8 matcher) och även om 1-1 i helgen borta mot Bradford var ett bra resultat så hade man inte många bra chanser förutom målet efter 5 minuter.
Darlo har två raka vinster och 6 raka utan förlust. Man är huvudet bättre och ska vara lite större favoriter än man är. 2,20 på 2:an är för högt och spelas.

Aldershot - Notts Co 1
Aldershot är ett av League 2:s allra bästa hemmalag med bara 1 förlust på 13 matcher. Den kom i näst senaste matchen och i helgen hade man tur som klarade 1-1 på stopptid hemma mot Macclesfield. Vi spelare hade tur också då dessa två resultat gör att vi får spelbara odds i denna match. Inga problem alls i hemmalaget.
Notts co är väldigt upp och ner i sitt spel och är alltid svårbedömda. Idag har de dock problem då deras bäste målskytt i ligan, Facey, saknas. Dessutom står en inlånad tredjemålvakt då både ordinarie är skadade. Josh Lillis är inlånad från Scunthorpe där han på dryga 4 år i a-truppen stod i 7 matcher. Orutinerat i målet alltså. Dessutom saknas en av de viktigaste spelarna under säsongen, Gavin Strachan.
Aldershot ska normalt vinna enkelt och efter två raka hemma utan vinst så är oddset för högt och runt 1,90 är detta ett riktigt bra spel.



Hästspel:
Gårdagens resultat: 2:A
Satta spel 4/15 (totalodds: 11,91)

Tisdagens spel:
Southwell 1.00 - Jordi Roper


Hundspel:
Gårdagens resultat: 1:a (1,80)
Satta spel: 7/17 (totalodds: 16,65)

Tisdagens tips: Wimbledon 8.30 - 2-Love Mac

Inga kommentarer: