31 januari 2009

Lördagens bästa spel

3 spel från England och Skottland idag.


Walsall - Leeds 2
Walsall är väldigt upp och ner men är nu utan seger i år. Man har haft en hel del skador men börjar nu få tillbaka alltfler spelare även om alla inte är 100% spelklara. Leeds ändrar inget från laget som vann mot Southend i veckan och eftger 3 raka segrar har man fortfarande bra häng på kvalplatserna. Man är det bättre laget i grunden och spelet flyter riktigt bra. 1,90 och mer är helt klart spelbart.


Livingston - Ross Co 2
Problem i hemmalaget. Spelarna har inte fått ut sina löner och funderade på strejk inför denna match. Lagkaptenen (och bästa spelaren) McPake har lämnat klubben för spel i Coventry. Man har 4 raka utan vinst. Ross ligger 3 poäng efter med en match mindre spelad. Man är lite upp och ner i resultaten men med tanke på problemen i Livi så är 3,00 ett bra chansodds på Ross.

Ayr - Raith 1
Toppmatch i Skotska div 2. Ayr ligger 5 poäng efter med två matcher mindre spelade. Man är hemmastarka (7-3-0) och har inga större bekymmer i truppen. Raith har bara 1 poäng på sina 3 senaste bortamatcher och idag ahr man flera spelare på skadelistan.
Lagen är jämnstarka men hemmaplan och skadorna o Raith gör 2,30 på hemmasegern till ett bra spel.

1 kommentar:

Anonym sa...

Du som har fokus på England, vad tror du om toppmatchen på Anfield? Själv spelar jag Chelsea till 3,10 där jag tror mittfältskonstellationerna kan avgöra fighten. Får vi se dig spela matchen?