17 januari 2009

Lördagens bästa spel

Pga rejäl tidsbrist kommer bara spelen utan analyser. Jag ber om ursäkt men livet utanför spelet tar tid ibland också.


Barnet - Dagenham 2 - 2,10
Wycombe - Grimsby 1 - 1,55 (DAGENS BANK)
Brighton - Leeds 1 - 3,20
Peterboro - Walsall 1- 1,60
Livingston - Clyde 1 - 1,90

4 kommentarer:

Anonym sa...

1 rätt....
Kunde ju varit värre.

Anonym sa...

Inte det bästa tipset...
Wycombe matchen.. tittade du på ligatabellen eller?

Man brukar motivera på ett tips också. om du nu inte har glömt det.

Mårten sa...

Om du tittar tillbaka så ser du att jag ger åtminstone korta analyser på de flesta spel.
Men, som jag skrev och skrivit tidigare, jag gör detta på hobbybasis vilket innebär att jag inte kan lägga ner mer tid än jag har. Alla matcher jag tipsar om är rekade och analyserade. Men att skriva långa analyser på bloggen hinns inte alltid med. Istället för att lämna bloggen tom en dag så väljer jag att lägga in tipsen utan långa analyser om tiden inte räcker till.

Eftersom många följt mig från starten av bloggen och på andra ställen innan dess så vet de att alla tipsen är väl grundade. Vill man inte följa mina tips de gånger jag inte hinner med att skriva ut analyserna så slipper man. Att komma och klaga efteråt är bara löjligt. Hade alla matcher suttit så hade ingen påpekat att analyserna inte fanns på sidan.

Jag har rekat fotboll och annan sport på nätet över 13 år. I stort sett alltid på hobbybasis utan att tjäna något på det. Även då jag har jobbat som oddssättare hos bookies så har jag alltid sett till att jag fått friheten att ge tips.

Jag ger bara tips på spel. Jag spelar själv och går mina tips inte in så förlorar även jag pengar. Så jag gör mitt bästa och anser någon att mitt bästa inte är bra nog så är det valfritt att spela efter mina tips eller inte.

Anonym sa...

Hej, Mårten!
Jag tycker att din blogg tillsammas med "en gamlers vardag" är de mest seriösa tipsbloggarna som jag följer. Keep up the good job Mårten!