23 februari 2007

2 MAXspel på lördagen

Jag har hittat 2 MAXSPEL i England på lördagen. Båda till finfina odds.


Cheltenham - Carlisle 1
Cheltenham ligger 12 platser nedanför Carlisle i tabellen men är på väg upp från nedflyttningsträsket. Dessutom är Carlisle ovanligt bortasvaga med tanke på tabellplaceringen.
Cheltenham får tillbaka viktiga mittfältaren Bird. I övrigt är det inte mkt nytt på sakdefronten. Man har 6 raka i ligan utan förlust och 8 raka hemma utan förlust. Senast var man mycket bra borta mot hemmastarka Tranmere och klarade oavgjort med mersamk.
Carlisle har bara 3 bortasegrar på hela säsongen hade de varit bättre på bortaplan så hade de varit med och krigat om uppflyttning. Formen är inte den bästa med bara 2 poäng på de 3 senaste. I helgens match saknas dessutom lagets klart bästa målskytt, Karl Hawley. HAn har gjort 12 av lagets 36 ligamål, ingen annan har gjort mer än 6. Man saknar dessutom ett par viktiga spelare till.
Oddset på Cheltenham har börjat sjunka på sina håll. Men fortfarande finns de som har odds uppmot 2,40 och det gör Chelyenham till ett av helgens MAXSPEL!


Torquay - Darlington 2
Snart avhängda Torquay möter Darlo som har sikte på en playoffplats och jag tycker bookies är för generösa på 2:an.
Torquays ordförande avgick i veckan, en ny tillsattes idag men det står klart att laget har trubbel, inte bara på plan. Man har tagit 1 poäng på de senaste 5 ligamatcherna och har bara en seger på de 24 senaste i ligan. Nästsenaste segern kom 16 septembet. Man har 3 raka utan att ha gjort mål. Inga nya större skaor eller liknande men man är för dåliga för att ligga kvar i league 2.
Darlo har 9 raka utan förlust och man har spelat mycket bra på sistone. Man borde tagit fler poäng men har haft otur inågra av de oavgjorda matcherna. Det enda stora problemet i Darlington är att målvakten är saknas pga skada men man har två bra reservmålvakter och ett försvar som inte kommer tillåta många skott på mål.
Även Darlo har sjunkit idag men Cebntrebet ger fortfarande höga 2,50. Det är ett klart MAXSPEL det med.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Oavsett hur det går så tackar jag väldigt mycket för tipsen!

Anonym sa...

hoppas du får rätt, har följt dina tips och satt en slant :)

återkommer :D

Anonym sa...

gick ju nästan som det skulle :) 36 kronor plus allt som allt

satte 50 på att everton vinner ikväll till 2.15ggr pengarna.