09 februari 2007

Fredagens Gr3-resultat

Gr3 började bra. I avd 1 var 4 klart bästa hunden och vann utan problem före 5 och 1. Mustang Jig verkar vara en hund som kan bli riktigt bra. Det meddelas från Wimbledon att underlag och väder gjort att ytterbanor gynnas i dagens tävlingar. Dagens 3 första lopp vanns av hunden i box 6. I tisdags var det likadant och Box 4 och 6 vann flest lopp då medan de två innersta boxarna inte vann ett enda lopp, vilket är öavnligt.

I avd 2 var det just spåret som avgjorde då 6:an skrällde. Mitt drag, 4:an, var mycket bra och kom tvåa.
Måste väga in detta med spåren till morgondagens Gr3 som också går på the Don.

I avd 3 kom 5 iväg bäst och ledde hela vägen. Tvåan kom på andra plats och tog en finalplats. Finalen springs på tisdag!

4-6-5 var alltså vinnande raden. Synd att 4:an inte vann i avd 2, då hade vi fått ett kanonodds.
Förvisso lär detta ha blivit ett bra odds oxå, men jag satte den ju inte :)