03 februari 2007

Gr3 samt ett HUNDMAX

Dagens Gr3 ser enkel ut. Helt klart kan en enkelrad spelas om man så vill. Jag spelar med större insts än vanligt idag.

Avd 1: Min Rank: 4,6,5,3,2,1
4- nebraska Tornado är bästa hunden i fältet. Startsnabb hund som kan få ett perfekt lopp. Rejäl favorit i Sverige och jga tror den vinner. Klart överstreckad jämfört med andra hunda ri loppet dock och en gardering kan löna sig.

Avd 2: Min Rank: 4,6,2,1,3,5
Första försöket till årets Springbok. Det är en hindertävling för hundar som inte vunnit hinerlopp fram till 1/1-07. Flera av hundarna i försöksheaten har dock vunnit hinderlopp under 2007. Mitt förstastreck 4- Tommy bahama är inte en av dem. Han har bara en start över hinder i livet och slutade då trea som favorit. Enorm otur då och har visat med kanontider i trials att han är en bra hinderhund. Den enda som är emot IMO är 6- Noirs Hondo som är favorit till att vinna Springbok (knappt sådan dock). Jag tycker inte NH har visat rätta vinnarskallen och tiderna över hindren än för att den ska hota Tommy Bahama. Dock är 6:an bortglömd på svenska spelet. Jag tvekar inte att spika 4:an här.

Avd 3: Min rank: 4,2,3,5,1,6
Även här kan man spika 4:an om man så vill. Har visat sig riktigt bra i hinderlopp, varav han vunnit ett i år. Den enda emot är 2:an. 2- Pats all black var riktigt bra och snabb i ett H1 lopp senast som inte var sämre än detta lopp. han har farten från start och vann enkelt då även fast han slog i ett par hinder. Det finns två saker som talar emot denna hund idag och som gör att jag tycker 4:an är bästa spelet i loppet; PAB är ojämn från start, sitter starten kan vinna utan problem, och den är lite osäker på hoppningen även hindren. I flera starter har den hoppat för högt och tappat fart och placeringar, senast så hoppade han för snävt och slog i ett par hinder. Han var f.ö. med i loppet som jag pratade om då jag analyserade Avd 2. Då kom PAB sist efter stora problem i starten.


Mina system:

Liten:
4
4
2,4

2 rader


Stora:
3,4,5,6
4
2,4

8 rader


Är ni ute fter högre odds så tveka inte att ta med 6:an i avd 2 som bara är en 15-procentare på gr3.

Lägg mest pengar på enkelraden 4-4-4 som kommer bli favoritrad i Sverige.



Så till dagens MAXSPEL. Även detta hittar vi på Wimbledon i ett Springbokförsök.

Wimbledon 9.00 1- Sorrento Woods.
Min favorit till Sprinbok, om han har tur i lottningen och får hålla sig i box 1. Mycket snabb ut, sitter klistrad vid railen och möter ett svagt gäng idag. Det ska vara ledning hela väegn och vinst med flera längder. Jag tror vi får runt 1,60 och MAXAR utan att blinka!

Inga kommentarer: